2777
2789
نه بابا چه مشکلی عالیه یکی از اقواممون دو قلو دو تا پسر چش رنگی خوشگل داره از همونجا باردار شده  ...

عه چه خوب 

احتمالا سال دیگه یا دوسال دیگه برا زندگی بیام تهران .

حتما میرم 

آدرسشو میدی گلم ؟

زندگی زیباست
ببخشید بازم میپرسم. شمارشو یا راه ارتباطی چیزی داره بهم بدی؟ من برای کاری قبلا خیلی دنبال تلفنش گشتم ...

شمارش دست مامانمه

اما الان از نت پیدا میکنمبهتمیدم اگه میخای قطعی باشه حتما برو اینجا بقیه الکین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارش دست مامانمه اما الان از نت پیدا میکنمبهتمیدم اگه میخای قطعی باشه حتما برو اینجا بقیه الکین

ولی من آی وی اف نمیخوام. چون پروسه ای که داره عکس رنگی از رحم و بیرون از رحم لقاح انجام میشه. من آی یو آی میخوام. که درصد رو بالا میبره ولی قطعی نیست. ممنون میشم شمارشو بدی.

ولی من آی وی اف نمیخوام. چون پروسه ای که داره عکس رنگی از رحم و بیرون از رحم لقاح انجام میشه. من آی ...

اتفاقا آی یو آی عکس رنگی میخواد که مطمین شن چسبندگی یا موردی نداره لوله ها. ولی تو آی وی اف لقاح بیرون انجام میشه و فرستاده میشه داخل رحم

ایما همکار انجام میدن حتی میدونم قرارداد مینویسی که اگه اون جنسی که میخاینشد کل پولتوبرمیگردونن

من از رویان پرسیدم اتفاقا ماه پیش رویان بودم،،گفتن تعیین جنسیت تو مرکز انجام نمیدن چه به روش ای وی اف چه به روش ای یو ای،،به هیچ روشی تعیین جنسیت انجام نمیدن.