2777
2789
عنوان

بیاین خاطره بگیم یا

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست

اها راستی سر اولی چندروز بود چیزی نخورده بودم از بوی غذای داغ متنفر بودم همه بو ها ازارم میداد همش میشنستم جلو پنکه تو زمستون تا بو نخوره بهم

خلاصه رفتیم یه جا چندنفر داشتن یه چیزی میخوردن چاره نداشتم برم از دستشون بکشم گاز بزنن انقدر بوش خوب بودخلاصه اخرش مامانم رفت ازشون پرسید ولی چه فایده تموم شده بود ادرس گرفتیم رفتیم خوردیم هنوز به خوشمزگی اون چیزی نخوردم

حالا بگو چی بود؟؟ سوسیس😁

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
دل ادم بیشترمیخواد چیزی ک بهش نمیرسی

منم سر دومی حلوا میخواستم نخوردم

هنوز که هنوز دنبال حلوام

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من دلم فقط هلو میخواست  هرموقع میخواستم چای دم کنم شکمم به نوک شیر سماور گیر میکرد 😅یا وقتی از ...

از بوی ترشی و جوجه و پیاز حالم بهم میخورد همیشه هم نون میخوردم یا پفیلا هفته های اخرم میرفتم پارک راه برم بیشتر از ۱ساعت که راه میرفتم پاهام دیگه ماله خودم نبود همینجور میرفتم تا ۲ یا ۳ساعت بعد بیشترم شوهرم ویار داشت و هوس میکرد😂😂😂

هردو ماهای اول ترشی بعدش همش شیرینی بچمم پسره

شیرینی ک دختر من خودم دوتا دختر 

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

نمیدونم هرکسی یه چیزی میگه من بچم پسرشدالبته عجیب چیزشورمیخوردم یه دفعه هوس کشک میکردم

همین اول امضام میگم اگه ازپستم خوشت نیومده و...حالابه هردلیلی ازجمله یانظرم ناراضی بودی به خوبی بهم بگو من بدنیستم به خوبی که بگی به خوبی هم پاسخ میگیری پس به دلایلی که بعضی کاربرااینجاروازان خودشون میدونن وهرچی دوست داشتن وبه ذهنشون ردشد وپیاده میکنن گفتم بگم بهتون ازاین به بعد توهین کنی توهین بهت میشه تویه جمله قشنگ بگویاپستموپاک کنم نشدولازم بود عذرخواهی کنم.باتشکر😊 خدایاتوخودت میدونی چی میخام پس؛  خدایابه امیدخودت... برام دعاکن به وسعت دلت ممنون عزیزم🌺🌺هرکس خودداندوخدای دلش که چه دردیست کجای دلش😢😢خانمادرسته اینجامجازیه همدیگرونمیبینیم نمیشناسیم اماکلمات انرژی دارند  هیچ وقت حسرت زندگی آدمایی رو که از درونشون خبر نداری نخور!!!!حسادت نوعی اعتراف به حقیر بودن خویش است.. هر قلبی دردی دارد٬ فقط نحوه ابراز آن فرق دارد... بعضی ها آن رادرچشمانشان پنهان میکنند ٬ بعضی ها در لبخندشان!!!!!!خنده رامعنی به سر مستی مکنآنکه میخندد غمش بی انتهاست..نه سفیدی بیانگر زیبایی ست....... ونه سیاهی نشانه زشتی........ کفن سفید ٬ اما ترساننده است: وکعبه سیاه ٫ اما محبوب ودوست داشتنی است.....انسان به اخلاقش هست نه به مظهرش.....قبل از اینکه سرت را بالا ببری ونداشته هایت را به پیش خدا گلایه کنی..... نظری به پایین بیندازو داشته هایت راشاکر باش❤️❤️..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز