انشالله دامنت سبزشع عزیزم منم ۱ساله اقدامم تازه هین ماه امیدواربودم دیدم کمکاری تیروئید دارم منع شدم ...
دوست جان شما آزمایش تیروئد دادی کهمتوجه شدی؟صب ناشتا آز میگیرن.؟میشه علائم کم کاری تیروئید که داشتی رو بگی.ببخشید چند تا سوال باهم پرسیدم..مرسی نازنینم.
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
منم نمیتونستم سریع تا شش ماه نشد پیگیر درمان و اینا شدم آی یو آیم دو بار انجام دادیم نشد دیگه گفتن بیا بچه بکار آی وی اف کن ما هم هزینشو نداشتیم نرفتیم مجبور شدم بعد دو سال بی خیالش شدم تا اینکه سر دو سال و چهار ماه طبیعی باردار شدم ولی...
مییییترسم😢میترسم برم بگن مشکل داری نمیتونی هیچ وقت بچه دار شی😢😢😢
نترس قشنگم...الان علم پزشکی پیشرفت کرده...راههای زیادی هست واسه هر نوع مشکل باروری.شما ازالان اینقدر افکار منفی واسه چی داری یکم مثبت نگر باش ونترس برو دکتر ان شاا..مشکلی نداری گلم
آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)
ای واااای ببخشید که ناراحتت کردم عزیزم😞 منم بخاطر همین مشکلات پیکیر آزمایشم شدم
نه عزیزم خواهش میکنم ولی امیدوارم به لطفش که بازم بخاد میده من خیلی دوا درمون کردیم خودم مشکلی ندارم اسپرم شوهرم ضعیفه ولی خب وقتی باردار شدم گفتن جنین سالم و خوبه نمیدونم چرا یهو رفت و تنهام گذاشت