2777
2789
عنوان

نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 35 پست
انشالله دامنت سبزشع عزیزم منم ۱ساله اقدامم تازه هین ماه امیدواربودم دیدم کمکاری تیروئید دارم منع شدم ...

دوست جان شما آزمایش تیروئد دادی که‌متوجه شدی؟صب ناشتا آز میگیرن.؟میشه علائم کم کاری تیروئید که داشتی رو بگی.ببخشید چند تا سوال باهم پرسیدم..مرسی نازنینم.

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
باید بری دکتر نمیشه که نری ازمایش باید انجام بدی سه ماه قبل اقدامم قرص اسیدفولیک و اینا بخوری. من خو ...

علائم تنبلی چیه؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ماهه بجا پریود لکه بینی دارم ...ماهی دوبار

باید سونو شی تا معلوم شه عزیزم

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
چجوری بیخیال شدین ؟من اصلا نمیتونم

منم نمیتونستم سریع تا شش ماه نشد پیگیر درمان و اینا شدم آی یو آیم دو بار انجام دادیم نشد دیگه گفتن بیا بچه بکار آی وی اف کن ما هم هزینشو نداشتیم نرفتیم مجبور شدم بعد دو سال بی خیالش شدم تا اینکه سر دو سال و چهار ماه طبیعی باردار شدم ولی...

پسرم اومدی شدی همه دنیام
باید سونو شی تا معلوم شه عزیزم

مییییترسم😢میترسم برم بگن مشکل داری نمیتونی هیچ وقت بچه دار شی😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

اصلا هیچ وقت نداریم بی خودی استرس نگیر همه چی قابل درمانه الان بعدشم بدون که دکترا خدا نیستن فقط اون بالایی بخاد میشه

پسرم اومدی شدی همه دنیام
دوست جان شما آزمایش تیروئد دادی که‌متوجه شدی؟صب ناشتا آز میگیرن.؟میشه علائم کم کاری تیروئید که داشتی ...

آره سال قبل دادم لب مرزبودم دلروخوردم خوب شد 

ایندفعه چون میخواستم آمپول بزنم باید تیروئید کنترل میشد دوباره دادم دیدم بازم عددش رفته بالا ودکترمنع ازبارداری کرد

آره آزمایشtsh

ناشتا

خواب زیاد.بی حوصلگی.افسردگی.ریزش مو .کاهش میل جنسی

درانتظار لطف خدا برای داشتن فرشته ڪوچولو👪خواهش میکنم برای فرشته دارشدنم صلوات بدین🙏🙏🙏🙏🙏🙏
منم نمیتونستم سریع تا شش ماه نشد پیگیر درمان و اینا شدم آی یو آیم دو بار انجام دادیم نشد دیگه گفتن ب ...

خداروشکر که باردار شدین عزیزم برای ماهم دعاکن

خداروشکر که باردار شدین عزیزم برای ماهم دعاکن

بارداری منم متاسفانه دوام زیادی نداشت و بچم تو سه ماهگی قلبش وایساد ولی انشاا... خدا به هر کی منتظره یه نی نی سالم هدیه بده

پسرم اومدی شدی همه دنیام

نترس قشنگم...الان علم پزشکی پیشرفت کرده...راههای زیادی هست واسه هر نوع مشکل باروری.شما ازالان اینقدر افکار منفی واسه چی داری یکم مثبت نگر باش ونترس برو دکتر ان شاا..مشکلی نداری گلم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 

نه عزیزم بایه سونومشکلت مشخص میشه دلرومیدن بهت همین

بارداری منم متاسفانه دوام زیادی نداشت و بچم تو سه ماهگی قلبش وایساد ولی انشاا... خدا به هر کی منتظره ...

ای واااای ببخشید که ناراحتت کردم عزیزم😞

منم بخاطر همین مشکلات پیکیر آزمایشم شدم

ای واااای ببخشید که ناراحتت کردم عزیزم😞 منم بخاطر همین مشکلات پیکیر آزمایشم شدم

نه عزیزم خواهش میکنم ولی امیدوارم به لطفش که بازم بخاد میده من خیلی دوا درمون کردیم خودم مشکلی ندارم اسپرم شوهرم ضعیفه ولی خب وقتی باردار شدم گفتن جنین سالم و خوبه نمیدونم چرا یهو رفت و تنهام گذاشت

پسرم اومدی شدی همه دنیام
نه عزیزم خواهش میکنم ولی امیدوارم به لطفش که بازم بخاد میده من خیلی دوا درمون کردیم خودم مشکلی ندارم ...

انشالله که بهترینابرلتون اتفاق بیفته بایه نینی سالم و خوشگل دعاگوتون هستم