بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو ظرف پیریکس درست میکنم اول کف ظرفتو با کره چرب میکنی بعد شش هفت ورق از خمیر رو پهن میکنی توی ظرف روشو کره میمالی بعد پودر قند و مغز گردو بادام یا پسته میریزی روش ،دوباره همون کارو چند لایه انجام میدی کمی گلابم اگه خواستی میتونی بریزی در هر لایه آخرین لایه که رسیدی خمیر رو پهن میکنی روش و با چاقوی تیز به حالت لوزی یا مربع برش میزنی و روش کره آب شده میریزی و میذاری فر تا برشته بشه اگه کره رو دست و دلبازی کنی باقلوات عالی میشه،یادت باشه هر لایه باید شش هفت ورقه پهن کنی
حالا نوبت شهد هست مثلا یه لیوان اب بایه لیوان شکر رو میذاریم روگاز کنی گلاب هم اصافه میکنیم بهش اگه خواستی هل هم میتونی بندازی توش نباید هم بزنی شکر رو چون بعدش شکرک میزنه همین جور که بمونه رو گاز خودش حل میشه و میداری رو حرارت ملایم که یکم غلیظ بشه وقتی اماده شد و باقلوا هم روش طلایی شد از فر درش میاری و شیره رو روش میریزی تا به خوردش بره چند ساعت بعد اماده مصرفه
همه دنیام همسرم و پسر کوچولوم و تو دلیمه😍 لطفا برای سلامتیشون صلوات بفرستید😘