2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونایی که میگن پاره میشد و اینا 

خمیر یوفکا یه لم داره

باید قبل از استفاده به دمای محیط برسه

میتونین دو تا ورقشو با هم استفاده کنین

وقتی پهنش میکنین روش مخلوط شیر و روغن بزنین بعد مواد رو روش بریزید و بپیچید . اونوقت پاره نمیشه

چجوری عزیزم؟

من تو ظرف پیریکس درست میکنم اول کف ظرفتو با کره چرب میکنی بعد شش هفت ورق از خمیر رو پهن میکنی توی ظرف روشو کره میمالی بعد پودر قند و مغز گردو بادام یا پسته میریزی روش ،دوباره همون کارو چند لایه انجام میدی کمی گلابم اگه خواستی میتونی بریزی در هر لایه آخرین لایه که رسیدی خمیر رو پهن میکنی روش و با چاقوی تیز به حالت لوزی یا مربع برش میزنی و روش کره آب شده میریزی و میذاری فر تا برشته بشه اگه کره رو دست و دلبازی کنی باقلوات عالی میشه،یادت باشه هر لایه باید شش هفت ورقه پهن کنی

حالا نوبت شهد هست مثلا یه لیوان اب بایه لیوان شکر رو میذاریم روگاز کنی گلاب هم اصافه میکنیم بهش اگه خواستی هل هم میتونی بندازی توش نباید هم بزنی شکر رو چون بعدش شکرک میزنه همین جور که بمونه رو گاز خودش حل میشه و میداری رو حرارت ملایم که یکم غلیظ بشه وقتی اماده شد و باقلوا هم روش طلایی شد از فر درش میاری و شیره رو روش میریزی تا به خوردش بره چند ساعت بعد اماده مصرفه

همه دنیام همسرم و پسر کوچولوم و تو دلیمه😍 لطفا برای سلامتیشون صلوات بفرستید😘