2777
2789
عنوان

یه حس مزخرف

358 بازدید | 26 پست

میخوام از یه حس بد براتون بگم. حسی که یه مدته بد درگیرشم. بعد از کلی نظر نیاز خدا بهمون یه دختر داد . اسمشو گزاشتیم دیانا . از همون اوایل که فهمیدیم دختره اسم انتخاب کردیم براش. کلی ذوق و خوشحالی داشتیم هرشب تا راجع بهش منو همسرم حرف نمیزدیم اینکه شبیه کی میشه چجور بچه ای میشه و ازین حرفا نمیزدیم و کلی قربون صدقش نمیرفتیم خوابمون نمیبرد . خلاصه دختر کوچولومون به دنیا اومد .همه چیزمون شد دیانا. عشق و زندگیمون شد دیانا. من خیییلی بهش وابستم. شاید بگید همه مادرها به بچشون وابستن اما مشکل ازینجا شروع شد که فهمیدم دوباره باردارم. ناخواسته نبود . یعنی تصمیم داشتیم بچه دار بشیم اما نه به این زودی . اوایل شوکه بودم یعنی خنثی بودم. نمیدونستم ناراحت باشم یا خوشحال اما همسرم و اطرافیان همه خوشحال بودن. تا اینکه تکون خوردانش شروع شد و کم کم حس گرفتم بهش. اما یهو به خودم اومدم دیدم دخترم خیلی کوچیکه. واسش درک اینکه پدر و مادرشو باید قسمت کنه با یکی دیکه سخته. خودمم حس عذاب وجدان اومده سراغم. ازینکه نمیتونم دختر کوچولومو زیاد بغل کنم ناراحتم.ازینکه نمیتونم بازی هایی که دوست داره باهاش به خاطر وضعیتم انجام بدم ناراحتم . حسم به بچه تو شکممو از دست دادم. دوسش ندارم 😢😢 دلم میخواد فقط واسه دخترم باشم. سرزنشم نکنید حال خودم بد هست بدترش نکنید. الان ۶ ماهه باردارم حتی واسه اسمش که اوایل شوق داشتم هیچ علاقه ای ندارم پیدا کنم. امشب همسرم گفت کم کم جدا بخواب از دیانا که عادت کنه .عین بچه ها از تصور جدا شدنمون گریم گرفت .من طاقت ده ثانیه دوریشو ندارم حالا چجوری شب تا صبح خوابم ببره وقتی صدا نفساشو نمیشنوم؟!!  حس میکنم نمیتونم مادر خوبی واسه پسرمون باشم . من فقط دیانامو میخوام ... حس میکنم دارم در حقش ظلم میکنم .همش۱۸ ماهشه.. نمیتونه درک کنه مامانش به یه بچه دیگه محبت کنه. ازینکه حس کنه یه بچه دیگه پدر مادرشو باهاش شریک شده و غصه بخوره دارم دق میکنم. ازینکه تو دل کوچولوش غم بشینه دق میکنم. 😢😢 بخدا الان دارم اشک میریزم از تصور تمام لحظاتی که مجبورم پسرمونو بغل کنم و دیانا شاهد این ماجراست و غم میشینه تو دلش که مامانم اونو بیشتر دوست داره. نمیدونم درکم میکنید یا نه .دست خودم نیست . حالم بده... خیلی بد 😭😭😭

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگيه بارداريه

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

برو پيش مشاور كودك عالي كمكت ميكنه كه درست رفتار كني و در حق هيچكدوم ظلم نشه كتاب رفتار شناسي كودك وقتي يه كودك ديگه أضافه ميشه رو بگير بخون به خودت مسلط باش مامان مهربون

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
عزیزم اونوقت من ک دوقلو دارم چی بگم ؟  بنظرم طبیعی نیست حست

نه نیست ... خودمم میدونم نیست ...اما دوقلوها از همون اول با این شرایط کنار میان که عشق و پدر و‌مادرشون مال هر دوتاشونه. 

ب نظرمن ک دیانا سریع ی همبازی پیدا میکنه وباهم بزرگ میشن..بعدم شما میتونین کادو واینجورچیزا بگیرین واسش بگین داداش واست اورده واونم دچار این حس نمیشه ک تقسیم کرده محبتو😊😊😊

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

از کجا معلومه ک نا احت شه و حسادت کنه؟!!!من دیدم کوچولوهایی ک خیلی شادن از دیدن خواهر برادرشون حتی با همون سن کم ک ن میتونن حرف بزنن نه احساسشونو بگن مث پروانه میچرخن دورش ب مامانشون کمک میکنن واقعا احساس ذوق و شادی دارن جوری ک حتی ادم از دیدنشون تو اون حس و حال شاد میشه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
😐😐پسرت که بی دعوت نیومده خواهشا برای گناه نکرده مجازاتش نکن اونم یه بچه ایه مثل دخترت با همون نیار ...

میدونم. عذاب وجدانم واسه همینه.واسه دوتا بچه بی گناه . یکی که هنوز به دنیا نیومده و مامانش منتظرش نیست اصلا . اون یکی هم که طفل معصوم خبر نداره قراره مامانشو با یکی دیگه شریک بشه.مصببش هم خودمم.. 😔

داري ناشكرى و بي انصافي ميكنى بايد خوشحال باشي هر گلى يه بوىي داره فقط ديانا خوبه؟اون طفل معصوم گناه نداره كه نيومده دوسش نداري؟خدا قهرش ميگيره ...بايد از الان به دخترت ياد بدى دوست داشتن برادر و هم خونش رو..خدا به دخترت پشت و پناه داده..تن هر دوشون سلامت ولي لطفا هر دو رو يك اندازه دوست بدار چون باهم فرقي ندارن..دانيال به اسم ديانا خيلي مياد زودتر واسش يه اسم انتخاب كن پيشاپيش قدمش واست مبارك باشه