2777
2789
عنوان

تجربه زایمانتون رو بگین لطفا

300 بازدید | 12 پست

سلام مامانای گل لطفا تجربه زایمانتون بگین.

کی درد شروع شد، کی رفتین بیمارستان.

خصوصی یا دولتی و چقدر طول کشید نی نی اومد؟

چ وسایلای بردین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از صبح درد داشتم ولی نمیدونستم درد زایمان

اولین تجربم بود ظهر دردم بیشتر شد رفتم دستشویی ی مایع زردی ازم دفع شد رفتم دکتر فقط بهم گفت که درد زایمان و میخوای زایمان کنی ولی از اون مایعی که دیدم چیزی نگفت

رفتم بیمارستان کیسه آبمو پاره کردن یهو دکتر بیمارستان داد زد که ای وای بچش مدفوع کرده و احتمال داره خفه بشه بهم گفت چرا بهمون نگفتی

باید اورژانسی عمل میشدی گفتم من نمیدونستم دکتر هم چیزی بهم نگفت 

فوری سوزن فشار زدن و خلاصه دلم خون شد و دوساعت بعد بچم به دنیا اومد ولی تا ی جیغ زد ساکت شد  دیدم سریع بردنش گذاشتنش تو ی شیشه و ی شیلنگ گذاشتن تو دهنش و مدفوعا رو از حلقش خارج میکردن تا نفسش بیاد

من فقط جیغ میزدم میگفتم یا فاطمه زهرا بچمو نجات بده

اون موقع درد خودم یادم رفته بود فقط نگران بچم‌بودم و گریه میکردم و جیغ میزدم وقتی هم نفسش اومد دکتر گفت واقعا خدا کمک کرد بچت داشت میمرد

ببخشید اگه طولانی شد اینم خاطره زایمان من که خیلی بد بود

انشالله واسه هیچ‌مامانی پیش نیاد

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
از صبح درد داشتم ولی نمیدونستم درد زایمان اولین تجربم بود ظهر دردم بیشتر شد رفتم دستشویی ی مایع زرد ...

واقعاخیلی بدبود موهای تنم سیخ شد بچه من تادنیااومدکشیدنش بیرون مدفوع کرد بازم خداروشکربچت سالمه

واقعاخیلی بدبود موهای تنم سیخ شد بچه من تادنیااومدکشیدنش بیرون مدفوع کرد بازم خداروشکربچت سالمه

آره خدارو‌شکر

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله