2777
2789
عنوان

دوستم امروز یه چیزی گفت هنگ کردم راهکارم میخاد...

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنده خدا میخاست امروز خود کشی کنه دوستم ،میگه دو تا دختر دارم به کسی بگم ابرو دخترام میره دنبال راه ...

کاش ب جای میکروفون کار گذاشتن  و ضبط صدا  و این کارهای بی نتیجه ؛ 

دنبال راه حل قاطعانه باشن ایشون !!

شتر سواری ک  دولا دولا نمیشه...!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بنده خدا میخاست امروز خود کشی کنه دوستم ،میگه دو تا دختر دارم به کسی بگم ابرو دخترام میره دنبال راه ...

چرا خودکشی کنه راهو باز کنه واسشون 😕, واقعا بی اخلاقی بیداد میکنه

ما همسایمون دختره جوون و خوشگل عقد بودن مشکل داشت با شوهرش

شوهره میرفته با خواهر اخری دختره ک مدرسه میرفته درد و دل میکرده عاشق هم میشن.اونا طلاق میگیرن.دختر اخری هم ی روز طلاها رو یواشکی بر میداره با پسر فرار میکنه رفت ی شهر دیگه زن پسر شد.الانم ی بچه ازش داره 😑دختر اولی ک کلا از لحاط روحی داغون شد.ولی خداییش اون اخری اللان تو خانواده شوهرش شرمنده نی 😯😯

راه حلت چیه؟  منم دقیقا همینو گفتم ولی راهی نداشتم گفتم برو مشاور

اول خود دوست تون برن پیش مشاور 

تا راهنمایی شون کنن 

بعد همسرشونو ببرن !!!

فعلا هم ب روشون نیارن ک از جریان خبر دارن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....