2777
2789

امروز دوستم خیلی ناراحت بود،ازش علتش و پرسیدم گفت دوست مشترکمون همسرش با خواهر زنه رابطه داره و خانمه به شوهرش شک میکنه ظبط مکالمه میزاره رو گوشی شوهرش میبینه خواهرش تماسای مشکوک داشتن بعد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدیدا باید دعا کنیم 

خدا بهمون خانواده خوب هم بده !!!

آخه  خواهر ب خواهر ؟؟؟🙄🙄

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

جا داره بگم 

پست اول خار نداره

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

با خواهره خیلی جورن تمام درددلاش پیش خواهرش بوده دوستم هم خوشگل هم خوش اندام ،بعد خواهر زنگ زده به شوهر دوستم گفته شوهرم نیست بیا خونمو...

حالا میگه من نمیخام شوهرم بفهمه ضبط صدا گذاشتم رو گوشیش و به شوهرش گفته شوهرش زده زیر همه چیز دوستم دنبال مدرکه میگه وسیله ای چیزی مثل میکروفن هست بخرم کوچیک باشه بزارم تو کفش شوهرم، در ضمن همسرش فقط با تلفن عمومی زنگ میزنه به خواهره 

تل گ رامم نداره

جدیدا باید دعا کنیم  خدا بهمون خانواده خوب هم بده !!! آخه  خواهر ب خواهر ؟؟؟🙄🙄

جدید نیست همیشه بوده، مامانم میگفت وقتی بچه بودن تو دوستامون دختره از دامادشون حامله شده بود، بعضی خانوما معلوم نیست چه مرگشونه اه

جدید نیست همیشه بوده، مامانم میگفت وقتی بچه بودن تو دوستامون دختره از دامادشون حامله شده بود، بعضی خ ...

منم میگم خواهره چه طور حاضره بره زیر دست شوهر خواهره خودش انشالله که هیچ وقت تو همچین موقعیتی نباشم امین

عزیزم کاش اینا رو نگیم تا قبح این جور رفتارا نریزه خاک برسره اون خواهره بعدشم اون دوماده

بنده خدا میخاست امروز خود کشی کنه دوستم ،میگه دو تا دختر دارم به کسی بگم ابرو دخترام میره دنبال راه حله