2777
2789
عنوان

مرگ بر تی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست
ای وااای منم از تلویزیون متنفرم ولی شوهرم میگه روشن بودن تلویزیون باعث شاد شدن جو خونه میشه!!!!

حتما خودتم ساکتی و عاشق سکوتی. خسته میشه.

من اونقدر حرف میزنم که شوهرم اعصاب تی وی رو نداره😁

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چه اشکالی داره تلویزیون نگاه کنه؟؟؟ دوست داری تو خونه حوصلش سر بره بلند شه بره بیرون با دوستاش پی الواتی؟؟؟ با تو هم چقدر دوست داری حرف بزنه یا تعریف کنه؟؟؟ بالاخره آدم حوصلش سر میره باید خودشو به یه کاری مشغول کنه دیگه.

انسانم آرزوست
حتما خودتم ساکتی و عاشق سکوتی. خسته میشه. من اونقدر حرف میزنم که شوهرم اعصاب تی وی رو نداره😁

اصلااااا ساکت نیستم

یه بند حرف میزنم   

فکر کنم از دست حرفای من پناه میبره به تی وی

حتما خودتم ساکتی و عاشق سکوتی. خسته میشه. من اونقدر حرف میزنم که شوهرم اعصاب تی وی رو نداره😁

راستش ما خیلی فیلم میدیدیم باهم. خیلیییی با کلی خوراکی و ...

اما الان که دوتا بچه داریم اونقدر حرف و سرو صدا هست که تی وی رو تا میتونیم خاموش نگه میداریم. ولی خب کلا منم ادم کم حرفی نیستم و همیشه یه حرفی برا گفتن یا چیزی برا تعریف کردن دارم. 

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
اصلااااا ساکت نیستم یه بند حرف میزنم     فکر کنم از دست حرفای من پناه میبره به تی وی

خیلی باحالی

مخصوصا صدا سیمای ایران😂😂 برنامه سمت خدا😷😷😷

اتفاقا از خیلی برنامه های مذهبی دیگه بهتره. اما خب اهلش نباشی معلومه خوشت نمیاد. مثل برنامه هفت ترانه که من متنفر بودم ازش. 

نوکرتم    

آقایی😁

مردا اول با تلویزیون ازدواج کردن بعد ما. شوهر من از یه طرف گوشی دستشه تو اینستا میچرخه کلیپ میبینه و صدا زیاد از طرف دیگه تلویزیون با صدای بلند روشنه. بچه ها و جیغ و دادشونم که سر جاش. خدا رو شکر یه ماهه تلویزیونمون سوخته نذاشتم شوهرم ببره تعمیر😀😀

خوبه ک  تفریح ش تنهایی بیرون رفتن و رفیق بازی باشه خوبه

نه نه حالا ک فکرش میکنم 🙂ولی پدر دوست من اوقات فراغتش تو خونه کتاب میخوند با بچه هاش بازی میکردن حرف میزدن یا کمک خانومش میکرد من همیشه حسرتشونو میخوردم😢ولی بقول شما باید اینجوری فکر کنم دیگه

مردا اول با تلویزیون ازدواج کردن بعد ما. شوهر من از یه طرف گوشی دستشه تو اینستا میچرخه کلیپ میبینه و ...

هههه چ خوب پس راحت شدی... شوهر منم اول همه ماهواره خریده برا خونمون در اینده😑😑😑منم گفتم نمیخایم  اینو میگه تو خیلی زورگویی و بدتر لجبازی کرده 😑اخه این چ زندگی مشترکیه ما زنا مثل خدمتکارا بزاریم برداریم اقا هم محو تی وی باشه فقط🙄

راستش ما خیلی فیلم میدیدیم باهم. خیلیییی با کلی خوراکی و ... اما الان که دوتا بچه داریم اونقدر حرف ...

عزیز دلم😍حتما سلیقه هاتون یکی بوده، چ فیلمی میدیدین باهم؟.... اخه همسر من ک سیر نمیشه میگ صب تا شب بیا فیلم ببینیم😑