2777
2789
عنوان

مرگ بر تی وی

373 بازدید | 37 پست

بچه ها من پدرم بازنشستس و تو خونه بیس چاری فقط تی وی میبینه مامانم ی عمره عذابه و منم رو این موضوع خیلی حساس شدم، حالا دقیقا همسر خودمم همینجوریه الان ک عقدم یک روز تحمل نمیکنه جمعه ها ک من هستم تی وی نبینه، خیلی باهاش حرف زدم ولی میگ تو داری زور میگی، امروز هم صبح از خاب پا نشده تلویزیونو روشن کرد بنظرتون چجوری میشه ب تفاهم رسید؟چ برنامه ی جذابی میشه واسه این مردا گذاشت جابگزین تی وی؟ 😑😑😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای تلوزیون رو توی خونه تغییر دادم اثر داشت چون یکی بهم‌گفت انسان تمایل داره که رو به سمت بعضی جهت ها مثل شرق و شمال بیشتر ثابت بشینه و اگر تلوزیون اون قسمتهای خونه باشه ناخوداگاه آدم بیشتر جذب میشه که رو به روش بشینه

باز تی وی خیلی بهتر از اون گوشیه لامصبه😒

عزیزم همسر من در عین اینک تی وی میبینه گوشیشم چک میکنه بعد باش حرف میزنم نمیشنوه😁جلو مادر شوهر خوب ضایع میشه آدم

رتهی نیس گلم همه مردا اینطورن و از دسته دغدغه هاشون یا به تی وی یا گوشی یاروزنامه وغیره پناه میبرن وظاهرا این پناه بردن باید تو خلوته خودشون باشه هرچقد تلاش کنیم وارد افکارشون بشیم نمیشه تااینکه خودشون سفره دلشونو برامون وا کنن

از وقتی پاتو زندگیم گذاشتی زنده بودن برام معنا پیدا کرده دوستت دارم میکائیلم

برنامه تفریحی گردش ودید وبازدید بزارین از روز قبل سبد تفریح را امده کن چیزای مقوی وسالم خوب بزار توش غر نزن وشاد وشاد باش برا غیر مترقبه ها هم اماده باش مطمین باش تکرار میشه ومرتب بگو منتظرم جمعه وگردشم  باهاش حرف بزن بگو دوست دارم باهم کتاب بخونیم یا بازی اسم فامیل یا منچ ویا هرچی کنیم گاهی هم باهاش فیلم ببین 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.