2777
2789
عنوان

مرگ بر تی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 37 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هههه چ خوب پس راحت شدی... شوهر منم اول همه ماهواره خریده برا خونمون در اینده😑😑😑منم گفتم نمیخایم&n ...

اصلا به زندگی اینجوری نگاه نکن. وگرنه خدای نکرده به مشکل میخوری. بالاخره اونم مسولیتهایی داره و اونا رو باید به نحو احسن انجام بده

عزیز دلم😍حتما سلیقه هاتون یکی بوده، چ فیلمی میدیدین باهم؟.... اخه همسر من ک سیر نمیشه میگ صب تا شب ...

هری پاتر سری کامل، هابیت....  فیلم های ایرانی مطابق میل من فیلم های خارجی مطابق میل شوهرم. یخورده هم فیلم ترسناک دیدیم که من بی ظرفیت بازی دراوردم کنسل شد.

الانم بعضی شبا که بچه ها زود میخوابن از همین روبیکا فیلم میبینیم. مثل تبدیل شوندگان، کاپیتان امریکا، دکتر استرنج، واکاندا، انتقام جویان

خییییلییییی قشنگن اما خب فیلماشون دروغ محض و تبلیغ علیه خدا و دین و...

چون شیطان تو همه فیلماشون قدرت بیشتری داره. 

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی