2777
2789
عنوان

شوهرم

344 بازدید | 24 پست

دخترا شوهر من خیلی پاکه. پسرخالمه از بچگی همه به پاکی و سربه زیری میشناسیمش. خیلیم خوش اخلاق.

هیچ دوس دختری نداشته و فقط با من حرف زد و گرفت منو.

اما هرجا تو تاپیکا میگم میگن نه همچین مردی نیست.

هرچی هم شک میکنم چک میکنم انگار امام معصومه. هیچی نیست. 

تو این سایت آدمو بدبین میکنن به شوهر. 

نهال خانوم مامانی عاشقته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهر منم خیلی پاکه ولی دیگه اینجا اینجورین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

الانم باردارم . حساس ترم. 

از بس سربه زیر و صبوره حد نداره. 

یعنی انقدر باهوشه که من نمیفهمم خطاهاشو؟ یا انقدر پاکه نماز شکر بخونم

نهال خانوم مامانی عاشقته

دقیقا منم اصلا ی ذره به شوهرم شک نداشتم از وقتی عضو نی نی سایت شدم همش بهش شک میکنم و بنده خدا هم همیشه سربلند میاد بیرون از ماجرا 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نماز شكر بخون خداروشكر خوشبخت باشي

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

وسواس فکری نداشته باش 

اینجا که همچی راست نیست مجازیه 

زندگی خودتم با هیشکی مقایسه نکن عزیزم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
الانم باردارم . حساس ترم.  از بس سربه زیر و صبوره حد نداره.  یعنی انقدر باهوشه که من نمی ...

کی گفته همچین مردی نیست!!!!نه عزیزم نماز شکر بخون،عشقتون پایدار،زندگیتان هرروز شیرين تر الهی،خدا شما رو برای هم نگه داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز