2777
2789
عنوان

اگه کسی..

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست

یه سوال 

دعوتش کردی اومد خونتون بعد جواب سلامتو نداد 

یا 

وقتی دعوتش کردی هم نیومد و تو یه مهمونی دیگه جواب سلامتو نداد ؟؟

چون خیلی فرق میکنه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

احساس کردم خیلی کوچیک شدم

مهم‌نباشه واست بشه تجربه دفعه بعد که دیدیش یه  اخم کن و روتو بکن اونور انگار وجود نداره

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی هم بری یه گوشه بشینی داری با کسی دیگه حرف بزنید بگه کمتر وز وز کنن این پشتیا

وای منکه نمیتونم تحمل کنم همچین رفتاریو .کلا ادم تخریب شخصیت میشه 😕

خوبی نکن .من کردم حال نداد 😏

فاتحه ی عموم بود من دیر رفتم فاتحه به همه سلام دادم ولی خاله ی بابام به سلامم فقط گفتم و علیکم . منم تو دلم گفتم باشه زنیکه ی غریبه واسه من شاخ شده الان چندتا عروسی شده همه ی زنا هم سن بالان میرم عمدا ب همشون سلام میکنم ب بغلیش سلام میکنم اما مجل سگش نمیزارم . اینم بگم سلام کردن خیلی خوبه و نیاید کار منو تکرار کنید شاید من بدعنقم ولی بم برخورد صاحب عزا ازم دلخور نبودن اون واسه من ماست شده بود 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
یه سوال  دعوتش کردی اومد خونتون بعد جواب سلامتو نداد  یا  وقتی دعوتش کردی هم نیومد ...

نه دعوتش کردم خونمون گفت الان خسته ام یه وقت دیگه با روی باز خیلی خیلی تحویل گرفتم بعدد دو روز باز من سلام دادم جواب ندادن.حس کردم بهم خیلی خیلی بی احترامی شده

خدایا به امید تو

تو خیلی مهربونی.اما زیادیشم خوب نیس من بودم همه جا تعریف میکردم کار زشتشو بعدم تاابد باهاش روبرو وهمکلام نمی‌شدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
فاتحه ی عموم بود من دیر رفتم فاتحه به همه سلام دادم ولی خاله ی بابام به سلامم فقط گفتم و علیکم . منم ...

متاسفانه من اخلاقم اینه مدار کن ،ولی الان امشب احساس کردم با هر کس متناسب با شخصیتش باید حرف زد

خدایا به امید تو
فاتحه ی عموم بود من دیر رفتم فاتحه به همه سلام دادم ولی خاله ی بابام به سلامم فقط گفتم و علیکم . منم ...

نه عزیزم حالا شاید اونم اون روز ناراحت بوده ولی بنظرم باید یادبگیره ناراحتیش و به این شیوه بروز نده منم باشم اینجوری میکنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
متاسفانه من اخلاقم اینه مدار کن ،ولی الان امشب احساس کردم با هر کس متناسب با شخصیتش باید حرف زد

دقیقا

تو خیلی مهربونی.اما زیادیشم خوب نیس من بودم همه جا تعریف میکردم کار زشتشو بعدم تاابد باهاش روبرو وهم ...

اشتباه کردم خودم حس میکنم کاش حداقل اون لحظه که گفت وز وز نکنید جواب میدادم

خدایا به امید تو
نه دعوتش کردم خونمون گفت الان خسته ام یه وقت دیگه با روی باز خیلی خیلی تحویل گرفتم بعدد دو روز باز م ...

ببین قبلا این اتفاق برای من افتاده ، فقط برعکس 

من از عروس خاله ی همسرم متنفرم و باهاش بحثم شده سر فضولیاش و خبرچینی دروغ و اینا 

یه بار از خونه ی مادرشوهرم زنگ زد که آشتی کنه باهام و دعوت کرد خونشون .. من خیلی سرد گفتم باشه حالا ببینم چی میشه ، در واقع مجبور شدم جواب بدم 

چند وقت بعد تو عیددیدنی خونه ی یکی دیگه از فامیل دیدمش ، سلام کرد رومو برگردوندم. حتی به همسرم گفتم جواب سلامشو بدی خودت میدونی 

و زودتر خداحافظی کن بریم ، نمیخوام بمونم 

تمام مدت مهمونی هم پشت کردم بهش و محل ندادم 

الان بدونم تو یه مهمونی هست و منم دعوت شدم نمیرم ، حتی از جلوی در برمیگردم 

اصرار به ادامه ی رابطه نکن

شاید صلاح هر دوتون اینه که ارتباط نداشته باشید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan