اگه کسی از قبل دلخوری باهاش دارین تو جمع بهش سلام کنید بهتون سلام نکنه و روش رو برگردونه چه برخوردی میکنید؟دو روز قبل هم بهش زنگ زده باشین و به صرف شام خونت اون رو دعوت کرده باشین
نه عزیزم حالا شاید اونم اون روز ناراحت بوده ولی بنظرم باید یادبگیره ناراحتیش و به این شیوه بروز نده ...
با اکراه و چشم غره جوابم داد ناراحتیش کجا بود فقط اسمش خاله بود . مادر بزرگم که مادرش بود صدام زد منو نشوند پیشش عمم برام شام اورد دختر عموام که باباشون مرده بود گفتن چرا زود نیومدی فاطمه بابامون رفت... همه خوب بودن اون جو گیر شده بود فکر کرده بود اونا مثل خودش هاپو میشن
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟ کانال دکلمه های خودم @voooice
فقط باید مریض روانی باشه گه الکی خودش گرفته تو که انگار باش مشکل نداری شاید حرفی شمیده ولی اگرم شنیده منطق میگه باید میومد توروت میگفت بعد گم میشد