2777
2789
عنوان

اگه کسی..

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 42 پست
اشتباه کردم خودم حس میکنم کاش حداقل اون لحظه که گفت وز وز نکنید جواب میدادم

اتفاقا خوب کردی جواب ندادی.بقیه بیشعوری اونو ومتانت شماروبهترمیبینن

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
نه عزیزم حالا شاید اونم اون روز ناراحت بوده ولی بنظرم باید یادبگیره ناراحتیش و به این شیوه بروز نده ...

با اکراه و چشم غره جوابم داد ناراحتیش کجا بود فقط اسمش خاله بود . مادر بزرگم که مادرش بود صدام زد منو نشوند پیشش عمم برام شام اورد دختر عموام که باباشون مرده بود گفتن چرا زود نیومدی فاطمه بابامون رفت... همه خوب بودن اون جو گیر شده بود فکر کرده بود اونا مثل خودش هاپو میشن 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قبلا این اتفاق برای من افتاده ، فقط برعکس  من از عروس خاله ی همسرم متنفرم و باهاش بحثم شد ...

قبلا از این اگه اون شخص به برادرتون هم توهین کرده باشه چی

خدایا به امید تو
اتفاقا خوب کردی جواب ندادی.بقیه بیشعوری اونو ومتانت شماروبهترمیبینن

مهم نیست،من برای حرف بقیه کار ندارم.ولی دیگه این کارش باعث شد به کسی نخوام لطف کنم

خدایا به امید تو
اشتباه کردم خودم حس میکنم کاش حداقل اون لحظه که گفت وز وز نکنید جواب میدادم

خطایی ازت سر زده که اینجور جو گرفتتش؟

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
قبلا از این اگه اون شخص به برادرتون هم توهین کرده باشه چی

اون خانوم هم با رفتار عجیبش توهین میکرد 

دنبال ارتباط با همسرم بود 

ولی یواشکی این کار رو نمیکرد 

دقیقا جوری رفتار میکرد من بفهمم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اون خانوم هم با رفتار عجیبش توهین میکرد  دنبال ارتباط با همسرم بود  ولی یواشکی این کار ر ...

عزیزم شما تا حدودی حق دارین،قضیه شما خیلی خیلی فرق داره

قضیه من اینه اینکه چند بار احترام گذاشتم و بی احترامی دیدم.حتی نخواستم باهاش رفت و آمد باشه فقط خواستم احترام احترام بیاره

خدایا به امید تو
نه،فقط توی جمعی بودیم که کسی داشت ازش حمایت کنه

فقط باید مریض روانی باشه گه الکی خودش گرفته تو که انگار باش مشکل نداری شاید حرفی شمیده ولی اگرم شنیده منطق میگه باید میومد توروت میگفت بعد گم میشد 

فقط باید مریض روانی باشه گه الکی خودش گرفته تو که انگار باش مشکل نداری شاید حرفی شمیده ولی اگرم شنید ...

بله مشکل این بود که شخصی داشت ازش حمایت کنه

خدایا به امید تو
عزیزم شما تا حدودی حق دارین،قضیه شما خیلی خیلی فرق داره قضیه من اینه اینکه چند بار احترام گذاشتم و ...

میدونم چی میگی 

قصد حمایت از اون خانومم ندارم مخصوصا که گفت وزوز نکنن خیلی حرف زشت و بی کلاسی بود 

ولی شما هم اگر میبینی اینجوریه طرفش نرو ، محل نذار 

شاید به صلاح هر دوتون باشه این قطع ارتباط کامل

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

میدونم چی میگی  قصد حمایت از اون خانومم ندارم مخصوصا که گفت وزوز نکنن خیلی حرف زشت و بی کلاسی ...

بله متاسفانه همین روش رو در نظر میگیریم قطع ارتباط

خدایا به امید تو
بله متاسفانه همین روش رو در نظر میگیریم قطع ارتباط

امیدوارم خیر و شادی برات پیش بیاد