2777
2789
عنوان

فوری به کمک احتیاج دارم

255 بازدید | 13 پست

سلام

من تو عقدم وقبل عقد رفتم دکتر زنان واسه دونستن نوع پردم و خونریزی دارم یا نه دکتر دید گفت سالمی وپرونده درست کرد واسم حالا نزدیک عروسیمه ومامانم ازم گواهی بکارت میخواد ومن حدود دوماه بکارتم از دست دادم به نظرتون تو پرونده یادادشت میکنه که سالم بودم ؟؟

تو نامه ای که می نویسن برا تایید ذکر می کنن

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو بپرس😣

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

چه کار زشت و مزخرفی میکنه مامانت

بگو همسرت بهش بگه من مطلقا نمیخوام

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

منم مامانم ول کن نبود هنوزم اصلشو یه کپی م داره ازش😐

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
میتونم برم ازش گواهی بگیرم

شاید دوباره معاینه کنه😓

مطمنم یاد داشت کرده تو پروندم

پس برو ان شاءالله کارت درست شه