2777
2789
عنوان

عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1816 بازدید | 138 پست

قرررربونت😍😍تو رژیمم همه لباسام گشاد شدن دنبال مدلم برا عروسی داییم

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید نتت ضعیفه

نه ضعیف نیست

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
قرررربونت😍😍تو رژیمم همه لباسام گشاد شدن دنبال مدلم برا عروسی داییم

مبارکه

من اینو خرداد ماه عروسی دختر خاله شوهرم خریدم خیلی مناسبه قیمتش ۱۱۵

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤

😂😂😂

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂
فیلترشکنت باز نیست؟ 

نه اونم باز نیست 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

عکس بچگیام😍کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم