2777
2789
عنوان

عکس😍

1816 بازدید | 138 پست

سلام خانومای گلم.عکس بازی میکنیم هر چی ک دوست دارین بزارین .چشم ابرو لوازم ارایشی نی نی هاتون هر چی که دلتون میخاد فقط قربون دستتون اون وسط مسطا برا منم مدل لباس بزارین😂

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

اون وسط مسطا تنها چيزي كه نميدارن مدل لباسه😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا مثل من عاشق لاکن؟؟؟؟😍😍😍البته حاج اقا نمیخره برام میگه مگه بچه ای؟؟😭😭😭

وزن شروع:تقریبا ۹۶ .  وزن فعلی:۸۹/۷۰۰ آهای بامداد خمار 😒😒😒👇👇👇  منم آن چاقالوی بداخلاق 😡😡😡👇👇👇میخوام وزنم بشه۷۰ 😞😞😞👇👇👇 کم کم دارم میترکم حالا خودم ب جهنم الان مثل یک بمب اتمم بترکم کره زمین نابود میشه😀😀😀👇👇👇تا ۱۰میشمارم اگر مانکن نشم تاپیکتو رو سرت خراب میکنم😝😝😝  ....   به امید روزی که منم بغلی بشم 😭😭😭آخه الان تو بغل جا نمیشم😂😂😂

نت خره اومدم ببینم فقط 🙂🙂🙂🙄

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اون وسط مسطا تنها چيزي كه نميدارن مدل لباسه😐

😂😂😂عکس بازی بهونس من دنبال مدلم..خجالت کشیدم مستقیم بگم

سوز میاد برید زیر کرسی

وای کرسی خیلی حال میده.خالمینا تو خونشون درست کرده بودن.کل فامیل لنگر مینداختن تو خونشون

دوستان چرا عکسا برای من باز نمیشه؟؟به پر بودن حافظه گوشیم ربط نداره ؟

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
فقط امضات 😂😂😋😋

😂😂😂کپی آزاد😂😂😂😂البته فک نکنم ب دردت بخوره😝😝😝

دوستان چرا عکسا برای من باز نمیشه؟؟به پر بودن حافظه گوشیم ربط نداره ؟

شاید نتت ضعیفه

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅