2777
2789
عنوان

همسایه بودن با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6675 بازدید | 246 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح میاد بالا سرم خوابم ها😐 میاد تو اتاقم چشمم و باز میکنم میگه عدس کجاست😐

خونتون در نداره؟؟؟ آدم وقتی تو خونه تنهاست یا خوابه در رو قفل میکنه!

راجع به مرد روغنی تو نت سرچ کن قبلنا اخبارش چاپ شد.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
پس رسما شدی فروشگاه رفاه

اره به خدا . خودشونم شلخته و پر مصرفن . حیف و میل میکنن همش غذا میریزن دور . مدام مواد غذایی تموم میکنن حالا من انقدر با برنامه استفاده میکنم ماهی یک بارم اگه به خودم باشه خریده خوار و بار نداریم

خداروشکر
مثلا چجوری خودم مشکل و حل کنم قابلمه هام و میبره تمام کف همرو خراب کرده جهیزیم داغون شد . چی بگم بگم ...

خونتون در و پیکر نداره که سرش میندازه پایین میاد تو؟؟؟ 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
صبح میاد بالا سرم خوابم ها😐 میاد تو اتاقم چشمم و باز میکنم میگه عدس کجاست😐

خخخ خوب چرا عدسو دم دست نمیزاری نمیدونی  مردم لازمش دارن 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
تو هم برو از یخچالش مرغ و گوشت بردار بهش نگو یا ظرفا شا بیار استفاده کن یا بشقابشا بیار بعد بگو شکست ...

وسایلش اگه درست درمون بود که مال من بر نمیداشت انقدر شلخته و به هم ریختن که هر چی میخرن سر ۱۰ روز از سکه میندازن. 

خداروشکر
والا شوهرم درو باز میکنه یا میاد در میزنه میگه فلان چیز و بده. بگم نمیدم

شوهرت سرکار نیس؟؟؟ چه معنی میده مرد روز خونه باشه! خودش تو خونه کمه که ننش هم میاد رو سرت؟ 😁

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مثلا چجوری خودم مشکل و حل کنم قابلمه هام و میبره تمام کف همرو خراب کرده جهیزیم داغون شد . چی بگم بگم ...

وسایلتو که دوست داری کارتن کن بزار تو انباری

بگو زندگیم داشت داغون میشد جمشون کردم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
اره به خدا . خودشونم شلخته و پر مصرفن . حیف و میل میکنن همش غذا میریزن دور . مدام مواد غذایی تموم می ...

من اگه چیزی ناراحتم کنه اخم میکنم .

بنظرم قابلمه هاتو هم مدتی به بهانه اینکه توی دست و پا بودن بزار توی جعبه اش بزار بالای انبار .دونفرید دوتا قابلمه برات بسه

خخخ خوب چرا عدسو دم دست نمیزاری نمیدونی  مردم لازمش دارن

والا تازه پاشدم عدس بدم دیدم ظرفای چای و قند و شکر و نبات  با جا نونی رو گشته پیدا نکرده بعد اومده تو اتاق بالا سرم

خداروشکر
شوهرت سرکار نیس؟؟؟ چه معنی میده مرد روز خونه باشه! خودش تو خونه کمه که ننش هم میاد رو سرت؟ 😁

ننش کله سحر میاد فرصت نمیده بلندشیم از جامون

خداروشکر
2790
2778
2791
2779
2792