2777
2789
عنوان

همسایه بودن با مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6675 بازدید | 246 پست

باید خوانواده شوهرمو تو سرم بزارم ماهم تو یه ساختمونیم با کل جاری خواهر شوهر مادر شوهر بنده خدا ها اصلا پاشونوتو خونم نمیزارند

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
من میدونم شوهرم اینجوری نیست. مثلا بگم قابلمه هام و برده خراب کرده میگه میخرم بابا بیا این پول برو ب ...

من خيلي حساس و خرده گيرم از همون اول شوهرم گفت هرچي ناراحتت ميكنه بيا بخودم بگو 

يا قانعم ميكنه كه نه منظوري نبود توضييح ميده يا خيلي وقت ها هم حق رو ب من ميده با مادرش ميحرفه

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فکر میکنه از صبح تا شب که نیست من چقدر خوشبختم که اونا هستن

به نظرم جای اینکه غر چیزای کوچیکو برنی و اونو از خودت زده کنی برو رو مخش که جا به جا شین برین از اونجا

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
مادر شوهرم همچین حرفی رو تحمل نمیکنه . باهام خیلی بد میشه.

بهش بگو مامان خواستی بشوریشون بیار من بشورم اخه شما خط انداختی توش من تو خبرا خوندم که ظروف خط دار شن سرطان زا میشن چون حفاظشون از بین رفته هممون مریض میشیم 

خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم. تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم .تو را گرم دیدم و در سردترین لحظه ها به سراغت امدم.تو مرا ...چه دیدی که وفادار ماندی؟؟                                                                                   کانال دکلمه های خودم @voooice
من میدونم شوهرم اینجوری نیست. مثلا بگم قابلمه هام و برده خراب کرده میگه میخرم بابا بیا این پول برو ب ...

بگو قابلمه هم خراب شدن، از شوهرت پول بگیر برو دو سری بخر، یکی برای خودت و یکی هم برای اون

دیگه خودش متوجه میشه

به نظرم جای اینکه غر چیزای کوچیکو برنی و اونو از خودت زده کنی برو رو مخش که جا به جا شین برین از اون ...

فعلا حاملم با این وضع و بعدشم با بچه کوچیک نمیشه به این زودی ها جا به جا شیم

خداروشکر
شوخی میکنی؟؟؟؟ کلید داره؟؟؟ واقعا حریم خصوصی ندارید؟؟؟ قبل هر کاری فکری برای در بکن. قفلی چیزی

کلید نمیندازه که شوهرم بیداره درو باز میکنه

خداروشکر
یه کم سیاست قاطی کارات کنی مشکلت حله  من 9ساله همسایشم مثل دوتا دوست شدیم   فقط باید بشی ...

من اصلا به شوهرم نمیگم. برا همین انجا پرسیدم اما فقط قابلمه نیست که از یخچالم اختیار ندارم .پا میشم صبح غذا درست کنم میدونم مثلا قارچ داشتیم . میبینم نیست مثلا دیشب برداشتن من نفهمیدم

خداروشکر
بهش بگو مامان خواستی بشوریشون بیار من بشورم اخه شما خط انداختی توش من تو خبرا خوندم که ظروف خط دار ش ...

اصلا از اون ادم هاست یک کلمه بگی دیگه میره تو حرکت. اصلا اخلاقش بد میشه .شپوهر بدبختمم اذیت میکنه

خداروشکر
2790
2778
2791
2779
2792