2777
2789
عنوان

مشکل شیردهی من

105 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من یک پسر چهارماهه دارم که کلا از اول سخت سینه مو گرفت و هراز گاهی شیر خوردنی بی قراری میکرد اما الان چند روزه از واکسن چهارماهگی به بعد خیلی بد شیر میخوره همش وسط شیر خوردن گریه و جیغ و داد و بی قراری میکنه درد پاش خوب شده چون دست میزنم اصلا دردش نمیاد ولی ... شما همچنین تجربه ای داشتید؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم .منم بچه هام میوفتادن رو دندون دیگه برا شیر خوردن اذیت میکردن .تو خاب شیرش بده

دقیقا درسته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من بستنی و دلستر ماه اخر خیلی میخوردم .البته قند نداشتم ..پسرم چهار کیلو نیم بدنیا اومد 

وای ماشالله.عزیز جان دلستر چ طعمی میخوردی؟ بعد بستنی وزنتو خیلی نبرده بالا؟ اخه زانوهام مشکل دارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

وای ماشالله.عزیز جان دلستر چ طعمی میخوردی؟ بعد بستنی وزنتو خیلی نبرده بالا؟ اخه زانوهام مشکل دارن

دلستر انگور .نه .کلا سیزده کیلو اضافه کردم ..اب هویج با بستنی میخوردم .گاهی هم گردو و گاکایو میریختم تو بستنیم .

دلستر انگور .نه .کلا سیزده کیلو اضافه کردم ..اب هویج با بستنی میخوردم .گاهی هم گردو و گاکایو میریختم ...

اها تا قبل ماه ۹ چقدر اضافه کرده بودید؟ ب نظرت دلستر مالت جو ک تلخن وزن میده ک قندم نبره بالا؟