2789

بله من الانم ارتودنسی دارم ...درد نداره همون دو روز اوله دردش زیادم نیست هر بارم بری مطب روز اول درد داره فقط

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من الان ۶ماهه تحت درمانم

روزای اول یکم براکتها لب و زبونو زخم میکنن که دوسه هفته بعدش خوب میشه

اما هرماه چکاپ داره که میری و سیم هارو عوض میکنن و باهربار عوض کردن دوسه روز بخاطر فعال شدن فک درد داری 

من دو روز اول نمیتونم چیزی بخورم و روزای بعدش شروع میکنم به خوردن غذاهای نرم

هروقت بری تا دو روز بعدش درد داره باید سوپ و اینا بخوری

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

نامردا یک فک و به من گفتن شیش میلیون

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
بله من الانم ارتودنسی دارم ...درد نداره همون دو روز اوله دردش زیادم نیست هر بارم بری مطب روز اول درد ...

خیلی ممنون ببخشید ها من سزارین کردم میخواهم بدون که دردش از سزارین بیشتر ه چون من خیلی از دردش میترسم

خیلی ممنون ببخشید ها من سزارین کردم میخواهم بدون که دردش از سزارین بیشتر ه چون من خیلی از دردش میترس ...

نه بابا در اون حد دیگه نیست

گاهی حجم دلتنگهایم آنقدر زیاد میشودکه😔                  دنیا با تمام وسعتش برایم تنگ میشود.....!                   دلتنــــــگم.....😢.                                             ⁦❤️⁩ کسی که گردش روزگارش به من که رسید از حرکت ایستاد ....!                                                              ⁦❤️⁩ خودم.....                     خودی که مدتهاست گم کرده ام😔
خیلی ممنون ببخشید ها من سزارین کردم میخواهم بدون که دردش از سزارین بیشتر ه چون من خیلی از دردش میترس ...

نه  دردش خیلی جزییه

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

😂😂😂بالا چه بطی به پایین داره خدایی دندون درد خیلی سخته.منم الان ۴ساله میخوام ارتودنسی کنم ولی از ترسش هیدعقب میندازم ولی از این وضع هم خسته شدم

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

در برابر جراحي اصلا قابل قياس نيس 

چجوري اين دو تا رو باهم مقابسه ميكني؟؟؟!!!!!!!!!!!! 

ارتودنسي خيلييييييييييييي راحته و بي دردسر و ........  

فقط سختيش تميز نگه داشتن دندونهاس چون معمولا هر چي بخوري يه ذره لاي سيم و براكت ميمونه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …