2789
😂😂😂بالا چه بطی به پایین داره خدایی دندون درد خیلی سخته.منم الان ۴ساله میخوام ارتودنسی کنم ولی از ...

اگه لازم داري حتما ارتودنسي كن 

من كه درد خاصي نداشتم دروغ نباشه بعضي ماهها كه ميرم واسه كنترل اونم يكي دوروز اول كمي درد داره كه ميشه راحت باهاش كنار اومد يا يه مسكن ساده استفاده كرد 

امسال حتما اقدام كن 

چون قطعا سال ديگه تعرفه ها چندبرابر ميشه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه لازم داري حتما ارتودنسي كن  من كه درد خاصي نداشتم دروغ نباشه بعضي ماهها كه ميرم واسه كنترل ...

ایشالاه😢😢😢😢مرسی از دلداریت😘😘

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
خیلی ممنون ببخشید ها من سزارین کردم میخواهم بدون که دردش از سزارین بیشتر ه چون من خیلی از دردش میترس ...

نه بابا . من که اصلا درد نداشتم. مثل دندون در عادی . اونم استامینوفن تا چند روز بخوری حله

نهال خانوم مامانی عاشقته

من داشتم سر دوسال باز کردم تو ی ماه و نیم  ۱۰کیلو کم کردم چون هیچ چی نمیتونستم بخورم ولی خواهرم اصلا کم نکرد برای هرکی فرق داره من اوایل اذیت شدم خیلی 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

آره من کردم ولی دردش اونجوری که فکر میکنی نیست بیشتر یکی دو روز اول یه فشار و کوفتگیه ولی شبیه دندوندرد تیز نیست.

فقط ممکنه یکم موقع غذا خوردن اذیت بشی بعدش عادت میکنی کلا. هر بار هم که سیمو سفت میکنن همون یکی دو روزه و بعدش اوکی میشه.

من خودم پیش دکتر زهرا خلیلی ارتودنسی کردم خیلی راضیم ازشون و اصلا استرس نداشتم پیششون.

نتیجهام تا الان عالی بوده واقعا پیشنهادشون میکنم.