نه اصلا مثل همیشه عادیم اینم بدتر ناراحتم میکنه،از الان زوده واسه بیبی،خودت چی تغییری حس میکنی؟
دنبال علامت گشتن کار منطقی نیست مخصوصا الان که هنوز از پریود نگذشتیم دوما خیلیا کاملا بی علامت بودن و باردار بودن و دقیق برعکسش من ماه هایی بوده که همه علائم بارداری رو داشتم حتی یک هفته هم عقب انداختم ولی بلدش پریود شدم هیچ نمیشه قطعی چیزی گفت مگر اینکه بی بی چک حرف راستو بهمون بزنه اما خب از سر ناچاری هر بار دنبال علامت تو خودم میگردم😔
منتظر موندن خیلی سخته ااان یه هفتس که اصلا زمان نمیگذره منم کل فکرمو دادم به بدنم ببینم جاییم درد می ...
نه این اشتباه رو نکن خواهری اصلا بهش فک نکن پدر صلواتی بخواد بیاد میاد به اذن خدا بستگی داره از همین حالا پیرمون میکنن بیا و یه جونی برا بزرگ کردنشون بذاریم برا خودمون
سلام عزیزان،یه سوال داشتم،من۴مهرپریودشدم،وبعداز اتمام دیگه جلوگیری نداشتم،از زمان پریودیم که۴آبان بودبیست روز میگذره وپریود نشدم،نگفته نمانه،چندبار از تست بیبی استفاده کردم،که آخریش امروز بودهمه منفی بودن،به نظرشما امکان داره باردار باشم ولی بیبی منفی باشه،من واسه بارداری دوم اقدام کردم،بعضی از حالتهام که سر بارداری اول داشتم اینجا هم حسمیکنم،نمیدونم دارم دیوانه میشم