2777
2789

اره شاید 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من شنیدم که میگن باید از وعده بگذره بعد بی بی درست میزنه من خودمم این ماه میخوام زودتر سر دربیارم امروز ۶ روز دارم تا پری قراره ۳۰ام پری بشم

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
ولی من شنیدم که میگن باید از وعده بگذره بعد بی بی درست میزنه من خودمم این ماه میخوام زودتر سر دربیار ...

سلام عزيزم منم ٣٠ ام وقتمه شما بیبی و استفاده کردین؟من که میترسم باز منفی ببینم

وای پس منو شما با هم قراره پری بشیم؟خدا کنه پری نیاد ۹ ماه دیگه  با جاش یه نی نی خوشگل و سالم بیاد بغلمون

هیچ علامتی نداری؟من که فعلا جرات گذاشتن بی بی چک رو ندارم اما احتمالا ۳ روز به پری میذارم 

وای پس منو شما با هم قراره پری بشیم؟خدا کنه پری نیاد ۹ ماه دیگه  با جاش یه نی نی خوشگل و سالم ب ...

انشاالله که نیاد من که از استرس هیچ کاری نمیتونم بکنم،چند وقته تو اقدامی عزیزم؟

انشاالله که نیاد من که از استرس هیچ کاری نمیتونم بکنم،چند وقته تو اقدامی عزیزم؟

والا ۳ ساله اما پشت سر هم اقدام نداشتیم مثلا یک ماه کامل خونه بودم ماه بعد رفتم شهر دیگه پیش شوهرم نبکدم که اقدام کنیم در واقع پشت سر هم چتد ماه اقدام نداشتیم هیچوقت اما چکد وقت پیش فهمیدم شوهرم اسپرم هاش ضعیفه متاسفانه 

شما چی؟شما چند وقته؟

هیچ علامتی نداری؟من که فعلا جرات گذاشتن بی بی چک رو ندارم اما احتمالا ۳ روز به پری میذارم 

نه اصلا مثل همیشه عادیم اینم بدتر ناراحتم میکنه،از الان زوده واسه بیبی،خودت چی تغییری حس میکنی؟

نه اصلا مثل همیشه عادیم اینم بدتر ناراحتم میکنه،از الان زوده واسه بیبی،خودت چی تغییری حس میکنی؟

والا من فقط از سه چهار روز پیش تا حالا یه دل درد شبیه دل درد پریود دارم و سینه هام کمی تیر میکشه البته اینا میتونه  علائم پریودم باشن اما چون کمی زود پیدا شدن میگم شااااااید شااااااااااید علائم بارداری باشه

والا ۳ ساله اما پشت سر هم اقدام نداشتیم مثلا یک ماه کامل خونه بودم ماه بعد رفتم شهر دیگه پیش شوهرم ن ...

منم از مهر ماه ساله قبل اقدام کردم،الانم دومین ماه که ای یو ای میکنم ماه قبل که نگرفت پری شدم این ماهم که فعلا هیچ تغییری احساس نمیکنم