2777
2789
والا من فقط از سه چهار روز پیش تا حالا یه دل درد شبیه دل درد پریود دارم و سینه هام کمی تیر میکشه الب ...

چقدر خووووب انشاالله که به خاطر بارداری باشه و خبر خوش بدی من که همش احساس میکنم الان که پری بشم

نه اصلا مثل همیشه عادیم اینم بدتر ناراحتم میکنه،از الان زوده واسه بیبی،خودت چی تغییری حس میکنی؟

دنبال علامت گشتن کار منطقی نیست مخصوصا الان که هنوز از پریود نگذشتیم دوما خیلیا کاملا بی علامت بودن و باردار بودن و دقیق برعکسش من ماه هایی بوده که همه علائم بارداری رو داشتم حتی یک هفته هم عقب انداختم ولی بلدش پریود شدم هیچ نمیشه قطعی چیزی گفت مگر اینکه بی بی چک حرف راستو بهمون بزنه اما خب از سر ناچاری هر بار دنبال علامت تو خودم میگردم😔

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از مهر ماه ساله قبل اقدام کردم،الانم دومین ماه که ای یو ای میکنم ماه قبل که نگرفت پری شدم این ما ...

الهیییییی عزیییییزم خدا کنه به حق این بارون قشنگ که پیش ما میباره و وقت اذانه خودش این ماه دامنتو سبز کنه

چقدر خووووب انشاالله که به خاطر بارداری باشه و خبر خوش بدی من که همش احساس میکنم الان که پری بشم

این خیییییلی خوبه که حس میکنی قراره پریود بشی این نشونه خوبیه تو رو خدا من برام جالب شد از شما خبر بگیرم منو بیخبر نذار و خوشحالم کن باشه؟

دنبال علامت گشتن کار منطقی نیست مخصوصا الان که هنوز از پریود نگذشتیم دوما خیلیا کاملا بی علامت بودن ...

منتظر موندن خیلی سخته ااان یه هفتس که اصلا زمان نمیگذره منم کل فکرمو دادم به بدنم ببینم جاییم درد میکنه یا نه

منتظر موندن خیلی سخته ااان یه هفتس که اصلا زمان نمیگذره منم کل فکرمو دادم به بدنم ببینم جاییم درد می ...

نه این اشتباه رو نکن خواهری اصلا بهش فک نکن پدر صلواتی بخواد بیاد میاد به اذن خدا بستگی داره از همین حالا پیرمون میکنن بیا و یه جونی برا بزرگ کردنشون بذاریم برا خودمون

الهیییییی عزیییییزم خدا کنه به حق این بارون قشنگ که پیش ما میباره و وقت اذانه خودش این ماه دامنتو سب ...

قربونت برم عزیزم،انشاالله خدا این ماه به هر دومون و همه اونایی که منتظرن نی نیه سالم بده 

این خیییییلی خوبه که حس میکنی قراره پریود بشی این نشونه خوبیه تو رو خدا من برام جالب شد از شما خبر ب ...

حتما عزیزم،من هر روز چند ساعتی میام اینجا،شمام منو بی خبر نذار خوشحال میشم خبر خوبتو بشنوم

حتما عزیزم،من هر روز چند ساعتی میام اینجا،شمام منو بی خبر نذار خوشحال میشم خبر خوبتو بشنوم

عزیزمی چشم به امید خدای بزرگ همینطور میشه و خبرای خوب به هم میدیم

نه این اشتباه رو نکن خواهری اصلا بهش فک نکن پدر صلواتی بخواد بیاد میاد به اذن خدا بستگی داره از همین ...

باشه سعی میکنم عزیزم،امیدوارم که دیگه این ماه بیبی هامون مثبت بشه 

سلام عزیزان،یه سوال داشتم،من۴مهرپریودشدم،وبعداز اتمام دیگه جلوگیری نداشتم،از زمان پریودیم که۴آبان بودبیست روز میگذره وپریود نشدم،نگفته نمانه،چندبار از تست بی‌بی استفاده کردم،که آخریش امروز بودهمه منفی بودن،به نظرشما امکان داره باردار باشم ولی بی‌بی منفی باشه،من واسه بارداری دوم اقدام کردم،بعضی از حالت‌هام که سر بارداری اول داشتم اینجا هم حس‌میکنم،نمیدونم دارم دیوانه میشم