2777
2789
عنوان

خواستگاری

291 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ببخشید یه سؤال دارم میخوایم بریم خواستگاری برادرم(ایشالا برا همه جوونا)😊به نظرتون الان که جلسه اوله گل و شیرینی ببریم؟؟؟ یا فقط شیرینی؟؟؟؟ برای خودم اونموقع فقط یه جعبه شیرینی آوردن منم میگم دیگه گل نگیریم حالا دقیق نمیدونم، چیکارکنیم به نظرتون؟؟؟؟ بگین تورو خدا ممنون میشم بچه ها دعا کنید ایشالا خیر باشه😇مرسی

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببرین ضرر نداره😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
آخه برا خودم قبلا" جلسه اول شیرینی آوردن بعد جلسه بعد گل و شیرینی آوردن

دیگه ۷داری خاهرشوهربازی درمیاری😂با خودت مقایسه نکن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم اگر فقط جلسه آشنایی اونم بدون حضور بزرگتر ها پدرها ،شیرینی کفایت میکنه، ولی نه اگر جلسه ای که میخواد داخلش حرف خاصی زده بشه هر دو ،حتی اگر بجز مادرها بزرگتر یه بزرگتر هم باشه گل ببرید، یه گل معقول و معمولی ببرید،ما خودمون جلسه اول فقط مادر و خواهر همسرم و من و مادرم بودیم به شیرینی بسنته شد، ولی دو جلسه بعد که بزرگترها حضور داشتن و رسمی تر بودن دوتا دسته گل فوق العاده خوب

برادرتون و اون خانم همو می شناسن یا تازه می خواین برین آشنا بشین؟

همه با هم می رین یا فقط شما و مادرتون؟

به قومی مبتلا شده ایم که فکر می کنند، خدا، جز آن ها کس دیگری را هدایت نکرده....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز