2777
2789
عنوان

حالم بده

236 بازدید | 31 پست

باهامه فرق دارم بعضی موقت فکرای عجیبی میکنم مثلا میگم این حرفای چرت چیه مردم میگن. تا بهم میرسن هزارتا تعارف و احوال. پرسی میکنن مشخصه مصنوعیه. این ی نمونه بود. چمه من

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خیلی عمیق میشی.سطحی تر شو.خوش های کوچیک را زیاد کند.

توعمرم تعارف نکردم. همسایه هم سلام شاید بکنم. ن میگم بفرما ن چیزی نمیدونم چمه اون حرفایی ک مردم لذت میبرن من نمی برم.

ن مشکل نداری ولی چون روابطت احتمالا کمه ضرورتشو درک نکردی. روابطتو زیاد کن.

هیچ دوستی ندارم. حالا ب فرض ده تا دارم ضرورت اینا چیه. سرهمین کات کردم. اصلا حوصله ارتباط نداشتم

هیچ دوستی ندارم. حالا ب فرض ده تا دارم ضرورت اینا چیه. سرهمین کات کردم. اصلا حوصله ارتباط نداشتم

دوست جنس مخالف نه ها. منظورم روابط اجتماعیه. خب هدف دار باشه روابط اجتماعیت. ببین علایقت چیه تو همون زمینه ها روابط اجتماعیتو زیاد کن. اصن علایق چیه؟ مشغول چ کاری هستی؟ چند سالته؟ هدفت چیه تو زندگی؟ اینا رو میدونی؟