2777
2789
نمیخوام این زندگی رو اصلا ب درد هم نمی خوریم تا حامله شدم  زندگی اون روی خودشو نشون داد😭😭

اي واي نگرانت شدم ميشه اد كني منو اونجا حرف بزنيم البته اگر دوست داري بگي اگه نه كه هيچي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اي واي نگرانت شدم ميشه اد كني منو اونجا حرف بزنيم البته اگر دوست داري بگي اگه نه كه هيچي

شرمنده عزیزم این شوهر انتر من نی نی سایتمو چک میکنه دوباره حوصله حرفاشو ندارم ب اندازه کافی دارم میکشم ازش بهونه دستش ندم😥

چرا بي بازگشت آخه؟

یکی از رشته های علوم پزشکی رو خوندم و متاسفانه الان کار ندارم...تو دانشگاه حق التدریس درس میدم...البته 2 بار استخدانی قبول شدم اما سهمیه دار ها جایگزین شدن.دلم میخواست دارو میخوندم...یه رشته خوب که کار داره و نیازی به استخدامی هم نداره...

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
یکی از رشته های علوم پزشکی رو خوندم و متاسفانه الان کار ندارم...تو دانشگاه حق التدریس درس میدم...الب ...

انگيزه ات عاليه من حس مي كنم

شما ميتوني موفق باشي ولي بايد از ديدگاه آكادميك خرج بشي

انگيزه ات عاليه من حس مي كنم شما ميتوني موفق باشي ولي بايد از ديدگاه آكادميك خرج بشي

در فکر اپلای کردن هستم چون تو ایران به جایی نرسیدم

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله