2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به کسی که از نظر تحصیلی و شغلی بهتر و بالاتر از خودم باشه حساسیت بدی دارم و خیلی حسودی میکنم...خیلی ناراحتم از این قصیه...انگار یه حجم هوا میاد زیر گلوم😢😢

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
نمیشه هم بِتِرِکی هم بگی قضیه چیه؟😆

خودم دارم تو عقد جدا میشم. بعد ۳۱ سال مجردی بلاخره ازدواج کردم یه دو جنسه خائن گیرم اومد

زن استادم رو دیدم ک از طریق استادم استخدام هم شده اومده همکار منم شده. انقد پر غرور بود ک هیشکیو از جمله من رو آدم حساب نکرد. ولی چون بواسطه شوهرش موقعیت خیلی خوبی داره همه درصدد آشنایی باهاشن. تازه کوچیکتر از منه.

من بعد عمری ازدواج کردم اون هم ب موقع ازدواج کرده هم با بهترین موقعیت

اصلااا کاری با این ندارم ک شاید از درون بدبخته.... فعلا دارم ظاهر زندگی خودمو با ظاهر زندگی اون میگم . داشته های اون در مقابل داشته های من......

اصلا هم نمیخوام بگم خداروشکر ک از دست همچین مردی خلاص شدم چون خیلی راحت خدا میتونست اصلا این عوضی رو سر راهم نزاره

وا چرا آخه

چون از نظر درسی خیلی خوب بودم و تحت شرایطی موقع کنکور نتونستم بخونم و رشته مورد علاقه م رو نرفتم.الان فوق لیسانس از دانشگاه بهشتی تهران دارم ولی راصی نیستم و شده برام یک حسرت بی بازگشت

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله