بچه ام دوماهشه.با وجود بردن دکتر و مصرف داروی برفک باز امروز شیر درست نمی خوره. مدام بینی اش و چشمش رو می ماله یه مقدار هم آب از دهنش میاد. اشتهاش هم کم شده.
.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
به خاطر اینکه موقع شیر گریه می کرد بردیش دکتر. گفت برفک دهان داره الان دو روزه داره داروی نیستاتین مصرف می کنه. دیروز خوب بود و شیر می خورد ولی امروز باز کم خوراک شده و موقع شیر گریه می کنه. یعنی چی شده؟ این هم بگم کولیک و رفلاکس هم داره.
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخ خدا خیرت بده این تاپیک رو زدی...بچه منم مشابه نی نی شماست...الان سه ماه و بیست روزشه...اوایل با اینکه شیرم کم بود اما مدام میخورد و سینه رو رها نمیکرد اما الان که شیرم راه افتاده نسبتا اما مدام سینه رو میگیره و ول میکنه...و در همین حین حسسابی عرق میکنه جوری که بالشش خیس میشه...و آب دهنش هم مدتم میاد و دستش رو هم خیلی میخوره این روزا...اگه کسی میدونه باید چیکار کنم ممنون میشم جواب بده...خدا خیرتون بده...دکتر هم نبردمش
آخ خدا خیرت بده این تاپیک رو زدی...بچه منم مشابه نی نی شماست...الان سه ماه و بیست روزشه...اوایل با ا ...
احتمالا رفلاکس داره. ولی قضیه بچه شما با بچه من فرق داره بچه من شیرخشک می خوره البته رفلاکس هم داره