2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته

109 بازدید | 8 پست

هيچكسي از دردم خبر نداره هفته ششم سقط كردم و الان دو هفته است ولي واقعا داغونم هروقت ميام ني ني سايت انقد از سقط مكرر ميبينم و ايست قلب بچه كه همش حس ميكنم باز ممكنه خداينكرده برام پيش بياد قبلش هم از بس ني ني سايت رو ميخوندم استرس بهم وارد ميشد و از بارداري ترس داشتم و همش فك ميكردم سقط كنم شوهرم اصلا حوصله گريه هامو نداره هيچكس جز مادرم نميدونست باردارم خانواده شوهرم بهم ميگند ديگه كي باردار ميشي 

مادر بزرگ همسرم گفت سن بالاي بارداري باعث ميشه بچه سقط بشه وقتي يه سقط كني رحم لق ميشه بازم سقط ميكني 

الان دو هفته است دو طرف گيجگاهم سنگينه و درد ميكنه 

بدليل تخمدان پلي كيستيك با قرص باردار شدم و اونقدر دكتر رفتم واقعا نااميدم از زندگي 

دكترا برام ازمايشات و دليل سقط رو نمينويسند 

انقد دلم ميخواد مشخص بشه دليل و ديگه تكرار نشه 

اصلا يعني بازم ممكنه باردار بشم با وجود دنياي استرس و نگراني و دلهره از سقط مكرر 

گاهي به دختراي فاميلمون خسودي ميكنم جاريم همسال من يك پسر نه ساله داره و يك دختر هم بارداره 

اصلا چطوري بغضي ها انقد راحت ازدواجشون صورت ميگيره انقد راحت بچه دار ميشتد انقد راحت كاراشون پيش ميره و ...ولي بعضي ها همش  بايد از خدا التماس كنند خدايا شكرت 

رحم لق میشه؟؟؟کل کتابها و رفرنس های بیماریهای زنان رو بگردی چنین جمله ای پیدانمیکنی!

من ۶هفته سقط خودبخودی داشتم.۱۲مهر۹۶بود. ۱۴فروردین ۹۷ مجددا باردار شدم .الان ۳۲هفته ام.

اکثر بارداریهای اول سقط میشن و بارداری دوم بدون مشکل طی میشه.

حالاشما دومی رو باردار شو اگر سقط شد دنبال دلیل بگرد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهی عزیزم چقدر برات ناراحت شدم ولی غصه نخور از خدا بخواه دوباره دامنتو سبز کنه سعی کن روحیه اتو دوباره بازیابی کنی انشاله همه چیز درست میشه همدردی منو پذیرا باش کتاب از دولت عشق کاترین پاندر رو بخون

البته اینم بگم منم تا آخر ۱۸هفتگی هیییییچ امیدی به موندن جنینم نداشتم و شبانه روز میگفتم اینم مثل قبلی.باهاش حرف نمیزدم و رابطه برقرار نمیکردم ولی همسرم از اول گفت این دیگه میمونه و باهاش حرف میزد

[QUOTE=74424690]رحم لق میشه؟؟؟کل کتابها و رفرنس های بیماریهای زنان رو بگردی چنین جمله ای پیدانمیکنی! من ۶هفته سقط خ ...[/QUOTE]

واقعا سنم كم نيست و دكترا قبل از بارداري اولم ميگفتند تخمك فعالي نداري اگر خداينكرده دوباره سقط بشه اصلا ديگه بعيد ميدونم باردار بشم 

همين الانم با قرص باردار شدم 

خب يه سري ازمايش اول برام بنويسند چي ميشه ؟ نميدونم چرا ازمايش نميتويسند دليل مشخص بشه

[QUOTE=74424834]البته اینم بگم منم تا آخر ۱۸هفتگی هیییییچ امیدی به موندن جنینم نداشتم و شبانه روز میگفتم اینم مثل قب ...[/QUOTE]

انشالا به سلامتي كوچولوتون ذنيا بياد

خدا كنه منم باردار بشم و خدا برام صحيح و سلامت حفظش كنه