2777
2789
عنوان

حالم گرفتست

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عه مادر و داداشتن خب دوستون دارن ک میان اگ نیان میگی مامانم منو دوس نداره نمیاد داداشم با بچم بازی نمیکنه و فلان اول ب مامانت بگو میبینی ک بچه کوچیک میرنه سرش خطرناکه با داداشت یکم مهربون باش حرفتو گوش میده بهش با مهربونی بگو عزیرم اسبابازیارو بده نینی کوچولو هم باری کنه اگ ندی گریه میکنه خدا میبینه ناراحت میشه بعد ب مامانت بگو ماماجان سوی قبل ک داداش مریض بود اوند رفتیم کلی خرج دکترا کردیم و فلان

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
اخي اين چيزا تو همه خونواده ها هست حالا يا با بچه خاهر يا بچه بردار و... باز خوبه مياد سرت بزنه من ...

خاهر میاد می شینه سرجاش تکون نمیخوره داداشمم همجا بهم میریزه واعصابم داغون میکنه میره بعد منم یه بچه کوچک خونه اشغالی ....حاملم بودم کمکم نمیداد اگه کاریم بکنه فقط منت

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین

دوباركه بچتو ميزنه بزنش تاديگه نياد والا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

چه جالب من از خدامه مامانم بیاد خونومون ولی خیلی کم با اینکه تو یه شهریم ولی در سال ده بار نشده بیاد خونم ولی برعکس از خدامه مادرشوهرمو نبینم هر دو هفته یه بار میبینمش با اینکه تو یه شهر نیستیم

عه مادر و داداشتن خب دوستون دارن ک میان اگ نیان میگی مامانم منو دوس نداره نمیاد داداشم با بچم بازی ن ...

قراربود یه خونه ای بابام به ما بفروشه مامانم نزاشت بابام دوتا خونه داره ....دوباره قراربود یجا دیگه یچیز دیگه شریکمون کنه مامانم نزاشت ....کلا اسم من شوهرم بیاد ازدم مخالفه ولی اذیت کردناش برای ماهست ....داداشم خیلی اذیت میکنه به این حدکه بابام چندروز چندروز میره باغ ولی خونه نمیاد حالا شوهرمنم فراری شده ارامش نداریم همینطور نشستیم یدفعه یچی پرت میکنه توسرمون داداشم

یا به بابات بگو ک داداشو میاره مامان اینم بچمو خیلی اذیت میکنه میزنتش  یا ب داداش بزرگت بگو ادب ...

داداش بزرگم 13 سالشه ازاون بدتره

قراربود یه خونه ای بابام به ما بفروشه مامانم نزاشت بابام دوتا خونه داره ....دوباره قراربود یجا دیگه ...

عه پس ببخشیدا مامانت باهات مشکل داره یه بار رک و راست بهش بگو چرا اذیتم میکنی 

اون داداشتم ک خودت باید ادب کنی بزنش شل و پلش کن 

منم یه داداش کوچولو دارم ۱۱سالشه همش با شوهرم کل کل میکنه😂

شوهرمم همش ب من میگ خیلی پروعه ازش بدم میاد و فلان ولی عاشق داداش بزرگمه ولی من همیشه بهش میگم ک داداش کوچیکم بچه اس تو نباید هرچی گفت ب خودت بگیری

[QUOTE=74410882]چه جالب من از خدامه مامانم بیاد خونومون ولی خیلی کم با اینکه تو یه شهریم ولی در سال ده بار نشده بیاد 

من دوسال جای غریب بودم شوهرم میرفت ماموریت مجبوری میومدم خونه بابام .....مامان بابام خاهرم داداشم بادعوا گفتن چی میخای هرروز خونه ما مزاحممون هستی اومدم نزدیک شون تا نخام دایم برم خونشون حالا وضعم اینه

عه پس ببخشیدا مامانت باهات مشکل داره یه بار رک و راست بهش بگو چرا اذیتم میکنی  اون داداشتم ک خ ...

شوهرمن فراریه ازدست دوتاشون

[QUOTE=74410882]چه جالب من از خدامه مامانم بیاد خونومون ولی خیلی کم با اینکه تو یه شهریم ولی در سال ...

من جایتو بودم همون میرفتم جای دور تا چشمم بهشون نخوره زنگم زدن جواب نمیدم جایخونمم بهشون نمیگم