مامان وداداشم 5 سالشه روزی چندبار میان خونمون مشکل اومدنشون نیست ....دخترم 1 سالشه داداشم تمام اسباب بازیاش برمیداره نمیدتش دخترمم بحالت التماس گریه میکنع اخرم دخترم کتک میزنه ومیره امروز محکم ....محکم که میگم دستش ضرب داره ها زد توسر دخترم سه بار اعصابم خرد شد ازبس اذیتم کردن بالاجبار رفتیم خونه خریدیم جای دورتر ولی سال دیگه می ریم خونه خودمون ....از داداش بزرگترم نگفتم که دایم با کوچیکه درگیرن میان اینجا همش دعوا بزن بزن بخدا شوهرم ازخونه اومدن فراری شده ....اعصاب دوتامون داغونه ....صدبار به مامانم میگم خودت تنها بیا یاوقتی بیا که شوهرم باشه پسرااروم بشینن ولی کو گوش شنوا.....ساعت 7 صبح درمیزنه ....یروز 9.این ازصبح دوباره 2 میاد تا 4 یا 4-6 این ازبعدازظهردوبازه شبم میاد خستم کردن .....درم باز نکنم نیم ساعت بعد میاد اینقدر میاد که درباز کنم ....ابروم جلو همسایه هامیبره که دخترم درروم بازنمیکنه میگه نیا بچت باخودت نیار.... از خونه وزندگیم متنفرشدم. ...داداشم سرماخورده بود هرچی میگم نیارش بچم مریض میشه بدتر دایم میومد که نه مریض نیست 2 هفته گرفتار شدم دخترم مریض شد حالا من مریض بشم اعلام میکنع ما خونشون نریم من هفته ای یه بار شاید برم شاید نرم بااینکه همسایه ایم رابطه ام باشوهرمم داره خراب میشه
عزیزم یه قانونی تو زندگی هست مامانت اگه شخصیتش اینه پشت سرت حرف بزنه چه باز کنی چه باز نکنی حرف میزنه. پس درو باز نکن و خواهش کن قبل اومدن یه زنگ بزنید خونه بودم تشریف بیارین