2777
2789
عنوان

نگرانم

118 بازدید | 16 پست

سلام دوستان...

من همش نگرانم..پنج ماهه عقد کردم خیلی شوهرم و دوس دارم...من سختی زیادی کشیدم مامانم تازه یازده ماهه فوت کرده....همش میترسم نگرانم..میترسم شوهرمو ازم بگیرن تنها شم نگرانه آیندم من بعده مدتها به این آرامش رشیدم الان میترسم از دست بدم این آرامشو این نگرانی نمیزاره لذت ببرم ازین زندگی

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘

عزیزم ذهنتو با فکرا مثبت پر کن منفی بافی نکن اصلا.قران بخون تا اروم بشی

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

خدا مادرتونو بیامرزه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایمانت ضعیفه قویش کن بسپار بخدا به هر چیزی فکر کنی کائنات برات اونو میاره یعنی جذبش میکنی پس مثبت فکر کن و اروم باش با یاد خدا و دعا و کارهای نیک به خودت آرامش بده

چه غصه باشه چه شادی 0000 این نیز بگذرد   
عزیزم ذهنتو با فکرا مثبت پر کن منفی بافی نکن اصلا.قران بخون تا اروم بشی

خیلی سعی میکنم منفی نباشم...نمیتونم خیلی خسته شدم نمیدونم چکار کنم

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘

عزیزم اولا که نذار شوهرت ازین‌نگرانیت چیزی بفهمه. بعد هم از حالت لذت ببر چرا نگران چیزی باش که شاید خرگز اتفاق نیفه فقط باعث میشه از زندگی الانت لذت نبری. 

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
ایمانت ضعیفه قویش کن بسپار بخدا به هر چیزی فکر کنی کائنات برات اونو میاره یعنی جذبش میکنی پس مثبت فک ...

همش میگم میسپرم به خدا اما نمیدونم چرا ذهنم پراز فکرای منفیه

عزیزم اولا که نذار شوهرت ازین‌نگرانیت چیزی بفهمه. بعد هم از حالت لذت ببر چرا نگران چیزی باش که شاید ...

شوهرم همش میگه چرا تو خودتی چی شده من هیچی نمیگم میترسم از بس سختی کشیدم میترسم این آرامشم زود گذر باشه😢😢😢

شوهرم همش میگه چرا تو خودتی چی شده من هیچی نمیگم میترسم از بس سختی کشیدم میترسم این آرامشم زود گذر ب ...

از هرچی بترسی سرت میاد انرژی مثبت بده با خودت. خدا هرچی بخواد همون میشه چه بترسی چه نترسی پس تو حال زندگی کن نه آینده

از هرچی بترسی سرت میاد انرژی مثبت بده با خودت. خدا هرچی بخواد همون میشه چه بترسی چه نترسی پس تو حال ...

سعیمو میکنم مثبت باشم.....همش میگم خدا بزرگه....نمیدونم چرا اینجوری شدم😢

سعیمو میکنم مثبت باشم.....همش میگم خدا بزرگه....نمیدونم چرا اینجوری شدم😢

تو میتونی . کار کن رو خودت از دوران عقدت لذت ببر

تو میتونی . کار کن رو خودت از دوران عقدت لذت ببر

امیدوارم بتونم به حسای بدم غلبه کنم...برام دعا کن😭

خیلی سعی میکنم منفی نباشم...نمیتونم خیلی خسته شدم نمیدونم چکار کنم

من خودم همیشه ازین راهکار استفاده میکنم وقتی که فکر منفی سراغم میاد.از ۱ تا۱۰.۱۰ تا ۱۰۰ و ۱۰۰تا۱۰۰۰ میشمارم بعد شمارش معکوس سه چهاربار این میشمارم کلا فکرم عوض میشه خیلی خوبه اروم میشم صلواتم میفرستم