من همش نگرانم..پنج ماهه عقد کردم خیلی شوهرم و دوس دارم...من سختی زیادی کشیدم مامانم تازه یازده ماهه فوت کرده....همش میترسم نگرانم..میترسم شوهرمو ازم بگیرن تنها شم نگرانه آیندم من بعده مدتها به این آرامش رشیدم الان میترسم از دست بدم این آرامشو این نگرانی نمیزاره لذت ببرم ازین زندگی
سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
عزیزم ذهنتو با فکرا مثبت پر کن منفی بافی نکن اصلا.قران بخون تا اروم بشی
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم
ایمانت ضعیفه قویش کن بسپار بخدا به هر چیزی فکر کنی کائنات برات اونو میاره یعنی جذبش میکنی پس مثبت فکر کن و اروم باش با یاد خدا و دعا و کارهای نیک به خودت آرامش بده
عزیزم اولا که نذار شوهرت ازیننگرانیت چیزی بفهمه. بعد هم از حالت لذت ببر چرا نگران چیزی باش که شاید خرگز اتفاق نیفه فقط باعث میشه از زندگی الانت لذت نبری.
تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
من خودم همیشه ازین راهکار استفاده میکنم وقتی که فکر منفی سراغم میاد.از ۱ تا۱۰.۱۰ تا ۱۰۰ و ۱۰۰تا۱۰۰۰ میشمارم بعد شمارش معکوس سه چهاربار این میشمارم کلا فکرم عوض میشه خیلی خوبه اروم میشم صلواتم میفرستم