2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اصلا به خودت امید الکی نده باعث استرس بیشتر میشه فقط بیخیالش شو هروقت گرفت گرفته اگر هم نگرفت فدای سرت دنیا که به اخر نرسیده برو به زندگیت برس اینقدر هم بهش فکر نکن همین استرس باعث میشه پریودات عقب میافته انگار خودت به زور نمیخوای بیاد همش امید داری که بشه واسه همین عقب می افته به نظرم فقط روز اول پری رو یادت باشه و دیگه بقیشو فراموش کن هی نشمر ببین امروز چندمه چند روز عقب افتاده و... برو زندگیتو بکن هروقت پری شدی. شدی دیگه

به نظرشمااگه برم آزبدم چی آخه میگن نتیجه اش مطمئن تره

مطمئن هست ولی اگه بی بی منفی باشه الکی هر ماه میری خودتو سوراخ سوراخ میکنی غصه اش تو دلت بیشتر میشه فقط اگه بی بی مثبت شد برو نترس اگه باشه هم هیچیت نمیشه من تا چند روز بعد که پری عقب افتاده بود باشگاه میرفتم وزنه سنگین هم بلند میکردم هیچی نشد الان دوماهمه هیچ لکه بینی هم ندارم یه بی بی دیگه بزن اگه بازم منفی بود دیگه فراموشش کن پری خودش راه میافته