2777
2789
معلوم شد چهار شونه ای 😂از نوع حسودش

من چهاشونم عزیزم بدم ازدختترباشونای افتاده میادمث عقب مونده هاست خخخخخ مث ملبان زبل میشه خخخخخخخخخخخخ من شوهرم گفت عاشق دخترچهارشونه وقدبلندبودم ک ترو گرفتم پسراعاشق دختربلندوچهارشونن

هه....
من چهاشونم عزیزم بدم ازدختتربازوافتاده میادمث عقب مونده هاست خخخخخ مث ملبان زبل میشه خخخخخخخخخخخخ من ...

یادم باشه تاپیکتو تعریف کنم ب عنوان عجیب ترین و خنده دار ترین 😄

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلی درگیرمنی بروتعریف کن شپش

😂😂😂😂دمت گرم خندیدم

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
توحسودی بامن لج افتادی شونه افتاده ی منگول سندرومی بای

😂😂😂😂😂

تاپیک قبلیت که ناراضی از هیکلت مخصوصا شوهرت 

دروغ زشته گلم اصلاح کن خودتو