2777
2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 20 پست

منم خانواده شوهرم حتی خود شوهرم دوس داشتن بچم پسر باشه

ولی تیرشون ب سنگ خورد

بچم گل دختریه😂😂...

ولی تو جامعه از حاملگی دختر خیلی بد میگن. حداقل اطرافیان من ک اینجورن

خالم از مامانم پرسیده جنسیت بچم چیه؟گفتش دختره

خالم گفت چ عیب داره دخترم خوبه.بهر حال بچه دختر باشه بهتر از ندادنشه😑

مستاجرمون از مادرشوهرم پرسیده ک جنسیت چیه؟

میگه دختره

دخترو پسر ک فرق ندارن

(همین مادر شوهرم همش میگفت کاشکی بچت پسر بشه..یا هر دم میپرسید نرفتی سونو.نگفتن جنسیت چیه😕😕  ک حالا فهمیده بچم دختره هی میگه دخترو پسر ک فرق ندارن

دروغگو😤😤)

اخه مگه کسی گفته ک فرق دارن ک اینجور میگین بچم دختره

من ک ی تار موی گندیده دخترمو ب هیچکس نمیدم ک اینجور از جنسیت گل دخترم حرف میزنین

بهترین سیسمونی رو براش میخرم تا چش همه دراد 

بیشعوراااا😠😠😠😠

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

ی چیز چندش اور اینکه

مادرشوهرم تا میبینم میگه نی نی خوبه😕😕

یعنی چی

خو نینی جاش گرمو نرمه

غیر خودم از هر کی ک ازم خبر داشته باشه میپرسع این سوالو

جالب اینجاست ک حال خودمو نمیپرسه😩

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خانواده شوهرم حتی خود شوهرم دوس داشتن بچم پسر باشه ولی تیرشون ب سنگ خورد بچم گل دختریه😂😂... ...

ماله منم همینن وقتی فهمیدیم بچه دختره خانواده شوهرم خیلی ناراحت شدن حتی شوهرم بیشورا برن گمشن انقد گفتن پسر پسر بااینکه خودم اصلا پسردوس نداشتم الان ارزومه خدا یه پسر بهم بده دهنشوون بسته شه

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
ی چیز چندش اور اینکه مادرشوهرم تا میبینم میگه نی نی خوبه😕😕 یعنی چی خو نینی جاش گرمو نرمه غیر خ ...

عزيزم چقدر شما حساسي منم باردارم هركي ميبينه منو ميپرسه ني ني خوبه؟؟ خواهرشوهرامو و دوستام و كلا همه، حرف بدي نيست كه

ماله منم همینن وقتی فهمیدیم بچه دختره خانواده شوهرم خیلی ناراحت شدن حتی شوهرم بیشورا برن گمشن انقد گ ...

من وقتی سونوگرافی گفت دختره اصلا شوکه شدم

چون همه ب خاطر دلخوشیم از رو علائمم میگفتن بچه پسره

این دخالت های بیجای دیگرانن ک باعث میشن دخترو پسری کنیم

وگرنه واسه پدرو مادر جنسیت اصلا فرق نمیکنه

ولی از روز بعد سونوگرافی دیگه ب دخترم دلبستم و عاشق تکوناش شدم😂😍😍😍😍

عزيزم چقدر شما حساسي منم باردارم هركي ميبينه منو ميپرسه ني ني خوبه؟؟ خواهرشوهرامو و دوستام و كلا همه ...

چون از رفتارای قبلش ناراحتم ک هی مدام از جنسیت میپرسید

چون پسر میخاستن

😬