میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
مامان من کرده یساله اصلا مو نداره اونموقع ۴۰۰ و خورده ای میداد دستگاه با دستگاه فرق داره الکس خوب ...
جدی؟
الانم سرچ کردم تو نت زده بود 500خورده ای تا 600
ولی یجا هم دیدم یه تومن تا دو و خورده ای بود
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بیشتر ۵۰۰ نیست حتی با دستگاه لیزر الکس الان که الکس سرد اومده دردم نداره هیچی
چه خوب
حتماااا بعد بارداری باید برم اگه تو دوران شیردهی مشکلی نداشته باشه
خوزستانم
من امروز جلسه ی بیکینیم بود.زیر بغل و صورتم قبلا تموم شده. راضیم. امروز زایلاپی زدم اصلااااا درد ند ...
واقعا
فک نمیکردم خیلی درد داشته باشه
خیلی واجبه بنظرم
هم دیگه وقتت گرفته نمیشه
هم بخوای حساب کنی پولی که باید بدی مواد و وسایل رفعشون هم خیلی بیشتر لیزر میشه
ایشالا که بسلامتی بارتو بذاری زمین فکر کردم تهرانی خواستم آدرس بدم واسه لیزر
مرسی عزیزم😚لطف داری❤