میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
من امروز جلسه ی بیکینیم بود.زیر بغل و صورتم قبلا تموم شده. راضیم. امروز زایلاپی زدم اصلااااا درد ند ...
با همون یبار برداشتن کل بدن یعنی دیگه مو در نمیاد
واسه موهای زاید ک میگفتن باید 6 بار بری تا مو بسوزه و رشد نکنه مثه موهای زیر چانه
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واا واقعا کل بدن انقدر ارزون در میاد ؟!!!!من فکر میکردم 5،6ملیون یا بیشتر بشه
منم اول همین فکرو کردم😂به شوهرم گفتم باید برم لیزر کنم بعد گفتمش فک کنم بخوام لیزر کنم باید وام بگیرم😂
میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
با همون یبار برداشتن کل بدن یعنی دیگه مو در نمیاد واسه موهای زاید ک میگفتن باید 6 بار بری تا مو بسو ...
فقط بیکینی چند میشه قیمتش؟
بعد اینکه آدم خجالت نمیکشه؟هی بگه چپ شو راست شو 😩😧
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️