2777
2789
عنوان

لیزر کل بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3457 بازدید | 66 پست
من امروز جلسه ی بیکینیم بود.‌زیر بغل و صورتم قبلا تموم شده. راضیم. امروز زایلاپی زدم اصلااااا درد ند ...

با همون یبار برداشتن کل بدن یعنی دیگه مو در نمیاد

واسه موهای زاید ک میگفتن باید 6 بار بری تا مو بسوزه و رشد نکنه مثه موهای زیر چانه 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا واقعا کل بدن انقدر ارزون در میاد ؟!!!!من فکر میکردم 5،6ملیون یا بیشتر بشه

منم اول همین فکرو کردم😂به شوهرم گفتم باید برم لیزر کنم بعد گفتمش فک کنم بخوام لیزر کنم باید وام بگیرم😂

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
من امروز جلسه ی بیکینیم بود.‌زیر بغل و صورتم قبلا تموم شده. راضیم. امروز زایلاپی زدم اصلااااا درد ند ...

شما جلسه ای چه قدر میدادین؟چند جلسه کلاید رفت؟فاصله جلسه هاش چند وقتیه؟

ایشالا که بسلامتی بارتو بذاری زمین فکر کردم تهرانی خواستم آدرس بدم واسه لیزر

عزیزم ادرس تهرانو میدی شماره تماسونم بدی خیلی ممنون میشم😁😊

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
با همون یبار برداشتن کل بدن یعنی دیگه مو در نمیاد واسه موهای زاید ک میگفتن باید 6 بار بری تا مو بسو ...

فقط بیکینی چند میشه قیمتش؟

بعد اینکه آدم خجالت نمیکشه؟هی بگه چپ شو راست شو 😩😧

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

با همون یبار برداشتن کل بدن یعنی دیگه مو در نمیاد واسه موهای زاید ک میگفتن باید 6 بار بری تا مو بسو ...

۸ جلسه باید بری تا موهات کلا بره. بعدشم چندماه یکبار یا سالی یکبار بری شارج مجدد

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

عزیزم ببخشید زایلاپی رو برا کل بیکینی میشه زد ؟؟

آخه من برا ساق پام هر دفه یه ربع نایلون میکشم دورش تا بی حس شه .

برا بیکینی مگه میشه ؟

واسه من پارسال شد 2/5 الانم خیلی راضیم

چندجلسه رفتی؟

تو یه جلسه همشو پرداخت کردی؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏