2777
2789
عنوان

بارداری پوچ😭

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 54 پست
ایشالله تشکیل میشه و میای خبر خوش میدی.اسید فولیک میخوری؟خیلی برا تشکیل قلب جنین خوبه

اره دارم میخورم هرشب ولی چه فایده

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
نترس گلم به منم گفتن خارج رحمیه ولی خداروشکر نبود.توکل کن توکل آروم باش

چی بگم والا

خدا کنه همش یه اشتباه باشه

منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم دکترم همین حرف زد 

ختم قران بردار و خودت سوره یس زیاد بخون 

من بعد ده روز که رفتم قلبش تشکیل شده بود خداروشکر ولی خیلی خیلی ضعیف هست باز بهم گفته ۱۰ روز دیگه برم درکت میکنم چه حالی داری انشاالله خدا معجزش نشون دوتایمون بده و بچه هامون رو واسمون نگه داره

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم منم دکترم همین حرف زد  ختم قران بردار و خودت سوره یس زیاد بخون  من بعد ده روز که ر ...

وای جدی میگی?

چند هفته ای?خدا شما رو واسم رسوند بخدا دارم دق میکنم از بی همدردی😭😭😭😭

وای جدی میگی? چند هفته ای?خدا شما رو واسم رسوند بخدا دارم دق میکنم از بی همدردی😭😭😭😭

تازه ۸ هفته تموم کردم 

دکترم گفت تا هفته ۱۰ ۱۱ نگران نباش بعضی از جنینا اول ذهنشون تشکیل میشه بعد قلبشون 

دکترا حرف زیاد میزنن تا خدا هست غمت نباشه ختم مقاتل بردار 

از الان تا سونو بعدی سوره یس بخون

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
تازه ۸ هفته تموم کردم  دکترم گفت تا هفته ۱۰ ۱۱ نگران نباش بعضی از جنینا اول ذهنشون تشکیل میشه ...

منم تازه 8تموم شده

وای ینی صبر کنم?

ضرر نداره?

مال شما تشکیل شده?

مال من اصن تشکیل نشده

منم تازه 8تموم شده وای ینی صبر کنم? ضرر نداره? مال شما تشکیل شده? مال من اصن تشکیل نشده

صبر کن عزیزم یه بنده خدایی دوقلو باردار بود قلب یکی از جنیناش اخرای ماه دوم تشکیل شد الان هردوشون سالم و سلامتن شکر خدا 

اصلا عجله واسه سقط نکن یه درصدی بزار واسه خراب بودن دستگاه سونو 

انشالله بچه های هر دوی شما سالم به دنیا میان

انشاالله موقع اذان و نماز دعا کنین واسمون 

من طبیعی نمیتونم باردار بشم الانم با کلی سختی باردار شدم

صبر کن عزیزم یه بنده خدایی دوقلو باردار بود قلب یکی از جنیناش اخرای ماه دوم تشکیل شد الان هردوشون سا ...

ای خدا ینی میشه درست شه

انشاالله موقع اذان و نماز دعا کنین واسمون  من طبیعی نمیتونم باردار بشم الانم با کلی سختی باردا ...

سلام رفتی سونو?

شما توی سونو بهتون گفته بودن بارداریت پوچه?یا فقط قلب نداشت بچه?

سلام رفتی سونو? شما توی سونو بهتون گفته بودن بارداریت پوچه?یا فقط قلب نداشت بچه?

سلام عزیزم نه به من نگفتن پوچه گفتن هنوز قلب تشکیل نشده و رشد نرمال نیست

شنبه رفتم سونو گفتن ضربان قلب خیلی خیلی ضعیف هست و هنوز رشد نرمال نیست سه شنبه که میاد باز باید برم سونو که وضعیت قلب و رشد رو ببینن گفتن اگه همه چی خوب شده باشه بارداری ادامه داره وگرنه دورازجون باید سقط کرد 

شما چکار کردی؟؟؟

سلام عزیزم نه به من نگفتن پوچه گفتن هنوز قلب تشکیل نشده و رشد نرمال نیست شنبه رفتم سونو گفتن ضربان ...

هیچی هنوز

نشستم ببینم چی میشه

توکل بر خدا