کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 عنوان بارداری پوچ😭 | مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 54 پست کسی بوده تو هفته 8 قلب بچش تشکیل نشده بوده و صبر کرده?یا دیر تر از 8 هفته تشکیل شده بوده?یا بگن بارداریش پوچه و صبر کرده باشهدارم میمیرم تو رو خدا هرکی تجربشو داره بگه منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍 1397/08/22 | 22:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 ممنون عزیزم.فقط غصه نخور سلام دوست جان امروز کورتاژ کردمشما میدونید آزمایش پاتولوژی بعد سقط چیه? منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
مینا1368 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1156 سلام دوست جان امروز کورتاژ کردم شما میدونید آزمایش پاتولوژی بعد سقط چیه? سلام عزیزم فکر کنم از بدن بچه نمونه برداری میکنن ببینن مشکلش چی بوده که قلبش تشکیل نشده.منم بچمو دادم اتوپسی یا همون کالبد شکافی که بعدا گفتن چه مشکلی داشته.
مینا1368 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1156 سلام دوست جان امروز کورتاژ کردم شما میدونید آزمایش پاتولوژی بعد سقط چیه? کورتاژ چطور بود؟خیلی درد داشت؟
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 سلام عزیزم فکر کنم از بدن بچه نمونه برداری میکنن ببینن مشکلش چی بوده که قلبش تشکیل نشده.منم بچمو داد ... بله ازمایش پاتولوژی نوشتن براشچه مشکلی داشت? منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 کورتاژ چطور بود؟خیلی درد داشت؟ والا موقع عمل که بیهوش بودم ولی من از شب قبل عمل دردام شروع شد تا ساعت 11 که عملم کردن درد کشیدمقشنگ درد زایمانه با این تفاوت که فقط تا 3 سانت باید رحمت باز بشه کافیه منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
مینا1368 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1156 بله ازمایش پاتولوژی نوشتن براش چه مشکلی داشت? نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی میگیره.اونم شانس طفل معصوم من بود که بگیره😢😢
مینا1368 عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 1156 والا موقع عمل که بیهوش بودم ولی من از شب قبل عمل دردام شروع شد تا ساعت 11 که عملم کردن درد کشیدم قش ... ایشالله جاش با یه بچه خوب وسالم پر میشه و شمام این دردارو فراموش میکنی.
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی م ... ای بابا عجب چیزایی هستا ادم میمونه اصن منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍
کلنا_فداک_یا_زینب_ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 1173 نمیدونم درست گفتن یه نوع سندروم بوده.ولی سندروم داون و اینا نیس یه سندرومی که از هر ۲۰۰۰۰۰۰نفر یکی م ... بازم خدا رو شکر کن که نموند برات منو آقامون حالمون خوبه خییییییییلی خوب 😎آرامش این زندگی رو حاضر نیستم با هیچی عوض کنم😍