2777
2789

من از 16 تا 25 پریودی قرص خوردم.روز سی پری آز دادم هم بی بی هم آز مثبت بود.البته مال من هفته پنج سقط خود ب خودی شد.ان شالله شمام دو سه روز بعد از موعد آز بدی مثبت باشه و ب آرزوت برسی

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا از ۱۶تا ۲۵؟؟؟ فک می کردم از اول می خورن تا ۱۵؟؟؟

خب دستور دکترم بود.

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
خب دستور دکترم بود.

چرا این قرصو می خوردین؟؟؟؟ تنبلی داشتین؟؟؟ 

من قبلا کیست داشتم دکتر اینو بهم داد ..خیلی قرص خوبی بود و فولیکولامم خوب بود باهاش ‌.....حالا میخام سرخود بخورم ....اشکالی نداره؟

خانما قرص دوفاستون چ تأثيري روپريودي داره من هرماه پريودي هام منظم بوده فقط أين ماه دكتربرام دوفاستون نوشت نميدونم چرا پريودنشدم دوفاستون ميتونه دليلش بأشه نميدونم الان خوشحال باشم يانه مشيه راهنماييم كنيد

آیهان عشق مامانه😍
چرا این قرصو می خوردین؟؟؟؟ تنبلی داشتین؟؟؟  من قبلا کیست داشتم دکتر اینو بهم داد ..خیلی قرص خو ...

من تنبلی تخمدان دارم.و بعد از انجام سونو برای فولیکول مناسب و استفاده از آمپول هاش سی جی  و اقدام، از این قرص میخوردم ک اگه باردار شدم رحمم آمادگی پیدا کنه و اگه هم باردار نشدم پریودم منظم بشه.فک نکنم ربطی ب فولیکول داشته باشه.

من وقتی برا باردار شدن اقدام کردم البته با داروهای تحریک تخمک دکترم تاکید کرد ک دوفاستون بخورم.چون فک کنم تا وقتی مصرف میکنی پری ب تاخیر میفته و امکان بارداری فراهم میشه.البته این نظر خودم و برداشتم از حرفای دکتره

خانما قرص دوفاستون چ تأثيري روپريودي داره من هرماه پريودي هام منظم بوده فقط أين ماه دكتربرام دو ...

عزيزم باخوودن دوفاستون نهايت سه روز عقب ميزني ك همونم نبايد بزني

عقب زدن با خوردن دوفاستون يني هشتاد درصد باردازي

من این ماه قرص لتروزول استفاده کردم تا روز چهاردهم پری بعد از روز بیستم دکتر گفت قرص دوفاستون استفاده کنم که الان روز بیستو ششمه نمی‌دونم بی بی چک بذارم یا نه