2777
2789

میشه بعد زایمان بهت بگن آندومتریوزت از بین رفته؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن اگه کوچیک باشه بارداری درمانش هست

یعنی اگه باردار نشی درمان نمیشه به جز عمل درسته ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چند وقت بعد ازدواج اقدام کردید؟راحت باردار شدید؟

یه سال و نیم بعد ازدواجم اقدام کردم چون این بیماری رو داشتم مجبور شدم وگرنه فعلا بچه نمیخواستم . والا داروگیاهی زیاد خوردم ۱۲رپز بجز آب و دارو گیاهی چیزی نخوردم ینی تجویز دکتر طب سنتی بود گف باید تموم سموم طی این دوتزده روز از بدنت بره فقط آبمیوه طبیعی و آب میخوردم و اون داروها 

احتمال داره از بین نرفته باشه چون درد دارم‌هنوز نرفتم سونو

من دوستم نمیخواست باردار بشه ولی چون آندومتریوز داشت دکتر گفت باردار شو بعدا برات عمل کنم چون احتمال داره دیگه باردار نشی اونم اقدام کرد بعد سزاین شد که عمل کنن آندومتریوزش رو بهش گفتن از بین رفته این امکان داره 

اگه اندومتریوز بمونه باردار نشی چی میشه ؟

من دکتر گفت یه کیست شکلاتی خیلی کوچیک ۱۷mmداری.یعنی تا ۲ سال دیگه بزرگ میشه؟؟ چون اون موقع بچه میخو ...

نگران نباش چیزی نیست قرص ال دی رشدش رو کم میکنه . هرچقد تو پریود خونریزی داشته باشی اونم جدا خونریزی داره و بزرگ میشه با هر بار پریودی . 

یه سال و نیم بعد ازدواجم اقدام کردم چون این بیماری رو داشتم مجبور شدم وگرنه فعلا بچه نمیخواستم . وال ...

من ی کیست شکلاتی 17mmداشتم

یعنی تت دوسال دیگه بزرگ میشه؟الان ی ساله ازدواج کردم

دوسال دیگه میخوام اقدام کنم شوهرم بچه دوست نداره...