2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست منم آندومتریوز داره😑خودمم تنبلی تخمدان هر دومون دنبال بارداری هستیم هی به هم دلداری میدیم 

ولی من دیدم آندومتریوز باردار شده تنبلی هم شده

خواست خداست توکل به خدا

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم
من پلی کیست بودم وباردار سدم نمی دونم باهم فرق داره یا نه

پلی کیستیک یه نوع تنبلی تخمدانه منم پلی کیستیکم و منتظر نی نی😞 آندومتریوز کلا یه بیماری جداست ربطی نداره گلم

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

من یه سوال دارم اگه کسی با وجود آندومتریوز باردار بشه بعد آندومتریوز تو بارداری از بین میره ؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
من یه سوال دارم اگه کسی با وجود آندومتریوز باردار بشه بعد آندومتریوز تو بارداری از بین میره ؟

عزیزم آندومتریوز من تو بارداری نشون نمیداد دیگه نمیدونم از بین رفت یا هنوز هست متاسفانه شیر اصلا نداشتم وگرنه شیردهی هم رشدش رو کند میکنه . شش ماهه زایمان کردم نرفتم ببینم هنوز هست یانه ولی من با چسبندگی باردار شدم ینی علت چسبندگیم آندومتریوز بود

عزیزم آندومتریوز من تو بارداری نشون نمیداد دیگه نمیدونم از بین رفت یا هنوز هست متاسفانه شیر اصلا ندا ...

زایمانت طبیعی بود؟

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز