2777
2789

دخترم دوماه و نیمس

یکی دوروزه احساس میکنم شیرم کافی نیس

دوست دارم شیر خشک کمکی بدم بهش

بنظرتون از شیر خودم نمیوفته؟ چیکار کنم؟

هرکی تجربه داره بگه توروخدا

واسه نوع شیر خشک باید برم پیش دکترش؟🙏🙏🙍

نوع شبرخشك رو دكتر بايد بگه

ولى اگر حس ميكنى شيرت كافى نيست و سير نميشه هم بايد دكتر جواب قطعي بده 

ولى در كل شيرخشك اصلااا هم بد نيست كنار شير مادر بدين خيليم خوبه 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

ی هفته فرنی ارد برنج شیر گاو زیره سبز بخور شیرت خیلی زیاد میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بهش شیرخشک بده. من هی بهم گفتن بده واینا. بچم گشنه ولاغرموند الان قدش ازهمه کوتاه ترولاغرتره 

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

شیر خودت بهتره درسته شاید بچت تپل بشه ولی من تجربه کردم دخترم هم شیر خودمو میخورد هم شیر خشک اضافه وزن گرفت پسرم فقط شیر خودمو خورد الان لاغر و جون دار تره اگه میتونی چیزای مغذی بخور مثل شیر آبمیوه و آجیل که شیرت قوت دار بشه بی خودی شیر خشک نده

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

من تجربه کردم ازشیرم دیگه نخورد اگه میخوای شیرخودتو بخوره خودتو تقویت کن پودر گالاکتومید بگیر درست کن بخور. فرنی با زیره. کاهو. شیر افزا. دمکرده رازیانه اینا شیرتو زیاد میکنه هرچی بیشتر بمکه شیرت بیشتر میشه

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه

من برا همین شیرخشک دخترم مصیییببتتتهاااااا کشیدم خواهرانه میگم بهت شیرخشک در کل اصن خوب نیس معده بچتو حساس میکنه تا میتونی شسر خودت بده و اینکه ع واقعا سیر نمیشه حتما حتما حتما ببرش متخصص عالی

و اینکه اپتامیل بدترین شیرخشکه چون حساسیت زا ترینه.

arooooooos سابق هستم.

اتفاقا شیر خشک در کنار شیر مادر عالیه.. هم اینکه چون یکم چربه قشنگ باعث گلاب به روتون کار افتادن شکم بچه میشه و هم اگه یه وقتی کاری پیش بیاد و بخاین جایی برید و نی نی رو میتونید به کسی بسپارید و نگران گرسنگیش نباشید... منکه انشالله حتما در کنار شیر خودم شیرخشک هم میدم به نی نی

من برا همین شیرخشک دخترم مصیییببتتتهاااااا کشیدم خواهرانه میگم بهت شیرخشک در کل اصن خوب نیس معده بچت ...

هنوز دوروزه فقط احساس میکنم شیرم کم شده. حالا شایدم این دوروز خونه نبودم تغذیه م خوب نبوده. مرسی از کمکت عزیزم