2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242393 بازدید | 39543 پست
الان اومدم ...هیچی بابا ..خدا لعنتشون کنه آخورشون تمومی نداره ...والا  بازم جریمه زدن ... منم ...

چی بگم نمی دونم والا کمبود بودجه دارن همین طور پشت سرهم برای مردم جریمه و مالیات  می برن دیگه چیکار بکنن باید یه مدل کسری بودجه جبران بشه دیگه توهم برو دنبال کارات جواز رو بگیر  کارت قانونی بشه این همه جریمه ندی دیگه

الان اومدم ...هیچی بابا ..خدا لعنتشون کنه آخورشون تمومی نداره ...والا  بازم جریمه زدن ... منم ...

این همه کار میکنی و زحمت می کشی یه قرون برای خودت بمونه نه اینکه همه رو جریمه بدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این همه کار میکنی و زحمت می کشی یه قرون برای خودت بمونه نه اینکه همه رو جریمه بدی 

اره دیگه باید آخورشون رو از جیب مردم پر کنن ..که اختلاس راحتتر کنن ...

من پرونده دارم برای جواز .خیلی طول میکشه ...نامه شهرداری و کوفت و زهرمارشون..اصلا راه به راه چیه یکسره میان گیر میدن ...

لعنت به همشون ...

تا شنبه جور میکنم پولو‌ میریزم ...صدقه سرِزندگیم ...

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

😍😘

گلفام جون رنگ زدم مثبت بود جواب آزمایش 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خدااااااا رشکرررررر مبارکهههههههههه

مرسی عزیزم ❤️😘😍

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بگذرونی وبارداری خوبی داشته باشی ولی خواهشا استرس ازخودت دورکن 

مرسی عزیزم چشم حتما 

سلام عزيز دلم منم همينطور دلم براى همتون تنگ شده براى شوخى هايي كه با هم مى كرديم براى دلداري هاى كه ...

سلام عزیز دلم خوبی نی نیمون چطوره ؟

ممنونم ازت که یاد ما هستی من خیلی دلم تنگ شده بود خواستم صداتون کنم ببینمتون از حالتون باخبر بشم همینکه سلامت باشین من خوشحال میشم دوستون دارم به خدا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
راستى سوينام چرا ازش خبرى نيست؟ قبلنا مى اومد تو تاپيكام باهم حرف مى زديم ولى الان مدتيه قطع كاربرى ...

اره منم خبر ندارم ازش نگرانشم دفعه اخر گفت نمیدونم چه مثردی پیش اومده که احتمالا موقع زایمانش رحمشو بردارن منم خیلی فکرشم الان که حتما زایمان کرده ولی از حالش بی خبرم کاش بیاد خودش یه روز 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

ای مریم دهن به دهن اینا نذار چی فکر کردی بدتر یه کار دیگه میکنن ول کن تروخدا این کارو ول گن داره برات دردسر میشه ها ان شاءالله به خیری بگذره برات

بچه ها توروخدا گزارش بزنید این تاپیکو

چرا چی شده 

من میشناسمش شوهرم پیشش رفته بود

گلفام جون منم 3دوره تو گروه بودم ولی کاربریم پرید خود به خود دیگه نتونستم بیام بچه خواهرشوهرمم که ...

سلام عزیزم تو همون اسما جون نیستی ایا؟

وای چقدر خوشحالم

آخی قربونت برم عشقم   ان شاالله  برای شما و همگی مون باشه میگم دیگه تا پیک مامان ها رو بزن ...

ان شاءالله 

گلفام جون رنگ زدم مثبت بود جواب آزمایش 

سلام عزیزم مبارکه  مبارکه  خیلی تبریک میگم الهی که تا به اخرش بسلامتی بری چه خبر خوبی دیدی من مطمئن بودم  😍😍😍😍😍