2777
2789
عنوان

یه مشکل کوچیک دارم ....

243 بازدید | 28 پست

همسر من خیلی آقاست و واقعا همو دوست داریم ولی گاهی پیش میاد که از دستش ناراحت میشم ولی همسرم انتظار داره من هیچوقت ناراحت یا عصبانی نشم و اینجوری استدلال میکنه که تو وقتی میدونی من دوستت دارم پس نباید از دستم ناراخت بشی چون کار من عمدی نبوده!

ولی من کلا آدم مغروری ام و رفتارم سرد میشه و خودمو اذیت میکنم وبا عذرخواهی همسرم هم دلم آروم نمیگیره باید زمان بگذره یکم بعد که فکر میکنم و قضیه رو مرور میکنم میینم حالا اونقدرام مهم نبوده میشد نادیده بگیرم(البته بگم‌ تو این ۷سال پیش نیومده همسرم از کار من ناراحت بشه و ابراز کنه۲- ناراحت شدن من دیر ب دیر اما عمیق هست)

چیکار کنم‌ یکم راحت گیر باشم؟؟

بتونم‌ اشتباهاتشو راحت ببخشم؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم یکم زودرنجی. اگه میخای مشکلت حل بشه باید چند جِلسه مشاوره بری. این حساسیتت ریشه در کودکی داره& ...

من این رفتار رو فقط با همسرم دارم....

اینکه همسرم انتظار داره من هیچوقت ناراحت نشم منطقیه؟؟

من این رفتار رو فقط با همسرم دارم.... اینکه همسرم انتظار داره من هیچوقت ناراحت نشم منطقیه؟؟

منطقی نیست. ادمیزاد ناراحت میشه دلش میگیره. منم مثل شمام. یک ماه رفتم مشاوره عالی شدم ولی ولش کردم. اگه میخای سختگیر نباشی باید با مشاورت در تماس باشی 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂